Gutta Krutt og gledesdreperen av Alexander Istad (Ebok)
Ebok

Gutta Krutt og gledesdreperen (Ebok)

Serie: Gutta Krutt 1

Forfatter:

Espen Meling Sele (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 387
Illustratør: Sele, Espen Meling
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 78.49 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Gutta Krutt
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202782238
Alder: 9 - 12
Omtale Gutta Krutt og gledesdreperen

Første bok i en morsom og helsprø serie! Boka er lettlest og gjennomillustrert, perfekt for lesere som liker Gutta i trehuset-bøkene.

Alex, Nikk og Proffen bor i Ålesund sammen med en mamma som syr Sunnmørsbunader og en pappa som har som jobb å vaske bort måkebæsj på rådhusplassen. De går på verdens beste skole med verdens beste rektor, og livet er egentlig ganske bra. En dag de kommer på skolen annonserer rektor at han skal reise på en lang ferie med mannen sin. Men barna trenger ikke å bekymre seg! Han har nemlig hyret en skikkelig flink vikarrektor som heter Lars-Rune Simonsen. Gutta Krutt gleder seg ikke akkurat til å ha vikar, men er enige i at den snille rektoren deres fortjener en ferie. Det går ikke lang tid før rare ting begynner å skje på skolen. Lærerne oppfører seg merkelig, nesten som roboter. Barna slutter å le og leke i friminuttene. Gutta Krutt får til og med øye på en 8-åring som sitter og leser Dagens Næringsliv! Noe er virkelig galt. Gutta bestemmer seg for å ta saken i egne hender, men det viser seg å være lettere sagt enn gjort. For hvem er det som følger etter dem gjennom Ålesunds gater? Hva er det egentlig som foregår på skolen? Og hva skjer når en av brødrene forsvinner sporløst?

Ved hjelp av et gammelt kart over Ålesunds underjordiske tunnelsystem, kjemisettet de fikk til jul og Nikks store følgerskare på internett nøster Gutta Krutt opp i et komplott som er større og farligere enn de kunne ha forestilt seg

Til toppen

Andre utgaver

Gutta Krutt og gledesdreperen
Bokmål Innbundet 2023
Gutta Krutt og gledesdreperen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Bøker i serien