Helt all right (Innbundet)

de beste tekstene i utvalg

Forfatter:

Odd Børretzen (Illustratør) John Andresen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 155
Illustratør: Børretzen, Odd og Andresen, John
Forlag: Juritzen forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282052689
Omtale Helt all right

Odd Børretzens beste mellom to permer

De små tingene i livet blir beskrevet på en slik måte at de blir viktige  –  og på en slik måte at du kjenner deg igjen.

I denne boka finner du de beste tekstene fra den folkekjære ordkunstneren sammen med nye illustrasjoner tegnet av den evig unge Odd Børretzen.

Vi sitter beriket tilbake. For her er allsidigheten hans synlig og dokumentert. For det er nettopp dette som er Odd Børretzens umiskjennelige særtrekk: en enestående kunstnerisk bredde.
- Tønsbergs Blad (terningkast 6)

Til toppen

Flere bøker av Odd Børretzen:

Du vil kanskje også like

Om forfatter Odd Børretzen

Odd Lunde Børretzen (21. 11. 1926 – 03.11.2012) ble født i Hjelmeland i Rogaland. Flyttet til Oslo som treåring. Bodde en årrekke i Tønsberg, de siste årene i Holmestrand.
Forfatter, illustratør, kåsør, oversetter og artist.

Børretzen har gitt ut rundt 30 boktitler, illustrert en rekke bøker, gitt ut rundt 20 album, bidratt på ca. 10 filmer. Han har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser, blant dem 6 spellemannspriser, Vestfold fylkeskommunes Kunstnerpris og Tekstforfatterfondets ærespris.

Spesielt godt kjent for sitt drøyt 30-årige samarbeid med Lars Martin Myhre. De fikk blant annet Spellemannsprisen 2001 for Tidenes norske hit med Noen ganger er det all right.

Til toppen