Hjelp småkrypene (Innbundet)

Forfatter:

Kristine Kujath Thorp (Illustratør)

For alle barn som vil lære, ha det gøy og samtidig ta vare på miljøet

«Boka er i det hele tatt imponerende gjennomført i alle ledd.» ... «Alle oppslag er funksjonelle og morsomme collager som guider og inspirerer leserne, med menyer, pyntetips og advarsler, og mens oppslagene om Western-saloonen gir oss opplevelsen av en oase i ørkenen, gir oppslagene om maur oss middelalderstemning i form, farge og detaljer.» Petra J. Helgesen, Barnebokkritikk.no

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 47
Illustratør: Thorp, Kristine Kujath
Forlag: Ena
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241951084
Kategori: Natur
Alder: 6 - 9
Omtale Hjelp småkrypene

Ta vare på småkrypene!

Selv om de er små og snåle, er småkrypene livsviktige for livet på jorda. Vi kan rett og slett ikke leve uten dem. De fikser og trikser så det kan vokse planter og mat til både oss og dem. Samtidig er de selv viktig mat for andre dyr.

I denne boka får du vite hvordan du kan passe på småkrypene både ute og inne, Her finner du morsomme og enkle ting du kan lage, som et skyskraperhotell til mark, en fruktpizza-restaurant til sommerfugler, en bungalow til bier eller en hytte hvor mange ulike småkryp kan kose seg og til og med overvintre. Samtidig som du hjelper småkrypene, lærer du masse om dem!

Til toppen

[...] Når jeg er ferdig med å skrive denne anmeldelsen, skal jeg sende "Hjelp småkrypene" i posten til niesen og nevøen min, mens jeg gråter mine modige tårer over at jeg ikke er småbarnsmor lenger. I stedet er det broren min som får gleden av å lage et hotell for mark i stua – en skyskraper! – og badeland for småkrypene i hagen.
Petra J. Helgesen, barnebokkritikk.no

Andre utgaver

Hjelp småkrypene
Bokmål Ebok 2020