Høyt spill (Heftet)

Serie: Gutta boys 

Forfatter:

Henriette Øyan (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 76
Illustratør: Øyan, Henriette
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Gutta boys
ISBN/EAN: 9788204123152
Alder: 9 - 14
Omtale Høyt spill

Gutta Boys: Høyt spill, Pocket

Gutta Boys, minus Bønna, rydder ut av og pusser opp det gamle hønsehuset i hagen til Eivind. Det skal bli den nye basen. Bønna føler seg holdt utenfor og bestemmer seg for å gi de andre en lærepenge. Han inviterer til klespoker - med jenter! Da er det om å gjøre å beholde klærne på. Men er det mulig med Bønna som spillmester?

Gutta Boys er en serie på fire bøker for barn og ungdom (ca. 9-14 år). Hver bok er en avsluttet og frittstående fortelling om de fire vennene Arne, Bønna, Eivind og Petter. I hver av de spennende og actionfylte bøkene om Bønna og gjengen, havner gutta i nye problemer. Det handler om livet på skolen, spenninger i vennegjengen, sterke følelser, hevn, gryende forelskelser og de fire vennenes ikke alltid like gjennomtenkte påfunn. Gjennom konflikter seg imellom og med voksenverden havner de stadig i situasjoner de må komme seg ut av igjen. Det har blitt laget tv-serie av bøkene. Med hver bok følger det bonusmateriale der du kan lese om blant annet: Veien fra bok til tv-serie, intervju med regissøren og skuespillerne i Gutta Boys-TV-serien, heimevernet, pokerregler, og mye mer!

Til toppen

Om forfatter Axel Hellstenius

Axel Hellstenius er født i 1960 og bor i Oslo med sin kone og deres to barn. Han har skrevet barnebok og manus til opera, spillefilmer og TV-serier, samt scenedramatikk til bl. a. den aktuelle "Elling".

Til toppen

Bøker i serien