Jakten på slottets hemmelighet (Innbundet)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 : Jakten på 

Forfatter:

Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 57
Illustratør: Sandnes, Hans Jørgen
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Jakten på slottets hemmelighet
Serie: Detektivbyrå nr. 2 : Jakten på
ISBN/EAN: 9788234711527
Alder: 6 - 9
Omtale Jakten på slottets hemmelighet
Tiril og Oliver er på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår?Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder - og leseren kan selv bli med på jakten. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Til toppen

Andre utgaver

Jakten på slottets hemmelighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien