Jeg er yoga (Innbundet)

Forfatter:

Peter H. Reynolds (Illustratør) Anneli Mjøen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 32
Illustratør: Reynolds, Peter H.
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: I am yoga
Oversatt av: Mjøen, Anneli
ISBN/EAN: 9788241914782
Alder: 3 - 6
Omtale Jeg er yoga
Yoga og yogafilosofi på barnas premisser! Med 16 øvelser for små og store.
Når jeg føler meg liten i en verden som er så stor, når jeg lurer på hvordan jeg passer inn, når dagene spinner i rasende fart, da sier jeg til min rastløse kropp: Vær rolig. Jeg er yoga.
En ørn som glir gjennom skyene eller en stjerne som blinker i det fjerne ... en kamel i ørkenen eller en båt som seiler over havet. Barneyoga fremmer kreativitet, balanse, motorikk, koordinasjon og selvfølelse. Ikke bare styrker øvelsene kroppen og roer ned sinnet, men med litt fantasi kan yoga vise oss at alt er mulig.
Gjør lesestunden til en lek!
«Jeg er yoga» tar barn og voksne med inn i yogaens magiske verden. Bakerst i boka finner du en yogaguide med barnevennlige øvelser som styrker, roer og inspirerer. Susan Verde er yogainstruktør og prisvinnende barnebokforfatter, og har skrevet flere bøker om kreativitet, vennskap og tilhørighet. Jeg er yoga er den første av hennes bøker som blir oversatt til norsk.
Peter H. Reynolds har illustrert en rekke internasjonale barneboksuksesser. Han driver også bokhandelen Blue Bunny Books and Toys i Massachussets, som har som mål å inspirere barn og voksne barn til å utfolde seg kreativt.
Anneli Mjøen har oversatt boken. Hun er yogalærer, forfatter og frilansjournalist. Hun har selv praktisert yoga siden barndommen, og er i dag en av hovedlærerne på Oslo Yogas lærerutdanning.

Til toppen