Jesperpus (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202527167
Kategori: Natur
Omtale Jesperpus

Jesperpus - en litt annerledes katt!

Norges mest kjente katt heter Jesperpus. Han har bøttevis av sjarm og elsker å være med på skitur, og han liker å svømme og å ri på hester!  Han har egen blogg og en Facebook-side med over 55.000 likere. En fantastisk bok som er full av flotte bilder av Jesperpus, og mange gode kattehistorier og smarte tips. En koselig bok for hele familien!

 

Til toppen

[...] Denne regner jeg som en av de fineste bøkene jeg har lest i år. Virkelig til å anbefale. Boken er kunnskapsrik, varm, rørende og sterk. [...] Den kan varmt anbefales. Jeg har valgt å gi denne varme og rørende boken terningkast 6. [...]
Simen Ingemundsen (Bloggen Boktimmy)

Flere bøker av Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand:

Anmeldelser Jesperpus

[...] Boken inneholder flere kunnskapsrike tekster om katte dyret generelt og hvordan det er å ha som kjæledyr. I denne boken viser "Jesperpus", oss sine helt unike og ordinære sider av sin hverdag. Boken er rikt illustrert og full av tips, råd og fakta. Dette er en feelgood bok av de sjeldne. Jeg kan med hånden på hjerte si at boken er humoristisk, full av tips og råd og kan gi deg flere lesetimer med kos. [...] Den kan varmt anbefales. Jeg har valgt å gi denne varme og rørende boken terningkast 6. 

boktimmy.blogg.no
 

Til toppen