Kirsebærhjerte (Heftet)

Serie: Sjokoladesøstrene 1

Forfatter:

Christina Olsson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 262
Forlag: Lupa forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Cherry crush
Oversatt av: Olsson, Christina
Serie: Sjokoladesøstrene
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788293635031
Alder: 9 - 12
Omtale Kirsebærhjerte
Første bok i serien Sjokoladesøstrene - internasjonal bestselgerserie!

Her forteller skotske Cherry Costello om seg selv og faren, og om hvordan det er å gå fra å være kun de to, etter at den japanske moren hennes døde da hun var barn, til å bli del av en stor familie. Farens nye kjæreste bor sammen med sine fire døtre i en idyllisk landsby i Somerset i England. Cherry er jenta som alltid blir stående utenfor, som sliter med å få venner, og som lett flykter inn i fantasien og historiene hun forteller seg selv. Gjennom henne blir vi kjent med de fire stesøstrene, lillesøster Coco, som elsker dyr og vil forandre verden, de eneggede tvillingene Skye og Summer, der den ene elsker historie og sære klær fra bruktbutikker, mens den andre kler seg i rosa og er besatt av dans, og storesøster, Honey, den pene og populære jenta som umiddelbart legger Cherry for hat.
Kan det kanskje ha noe å gjøre med Honeys kjæreste, Shay, som Cherry forelsker seg hodestups i? Å forfølge forelskelsen kan ødelegge den skjøre følelsen av samhørighet hun har begynt å kjenne i denne nye familien, men klarer hun å stå imot...?
Den første boka handler om jentedynamikk, intriger, å være utenfor, om tilhørighet, om familie og venner - og ikke minst mangelen på og lengselen etter dem, og om dyp forelskelse.

Britiske Cathy Cassidy er en godt etablert barne- og ungdomsbokforfatter i hjemlandet, og vært Storbritannias Klara Klok. Gjennom år med nær kontakt med barn og unge, lesere og følgere, har hun skapt denne serien, som handler om hvordan det er å være barn på vei inn i ungdomstiden - i dag. Og alltid. Det er mange måter å utvikle seg på, ingen er bedre enn andre - bare ulike. Bøkene er skrevet med humor, varme og en innsikt, i et lett språk, som gjør at de unge leserne får ny innsikt i og om seg selv og andre.

Til toppen

Flere bøker av Cathy Cassidy:

Bøker i serien