Kokebok for barnefamilier (Spiral)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kokebok for barnefamilier
ISBN/EAN: 9788202195694
Omtale Kokebok for barnefamilier

Fram for matgleden, skriver forfatteren og viser at det faktisk er mulig å lage middag som er sunn og rask å lage og som hele familien liker. Personlig stil. Stoffet er krydret med egne og andres erfaringer med barn og måltider.

Selv om tida er knapp, ungene ikke alltid er like begeistret for middagsvalget, pengepungen er slunken og fantasien dårlig etter en travel arbeidsdag, er det mulig å lage middag som er sunn, rask å lage og som alle i familien liker. Maten er basert på råvarer du får kjøpt i vanlige dagligvareforretninger og inneholder oppskrifter på alt fra middagsretter til lettvinte kaker til foreldremøtet, til fiffige løsninger på turmat og ideer til hva du gir en syk liten kropp. Fram for matgleden, skriver Lise Galaasen, og er overbevist om at den blir større hvis barna kan være med på matlagingen.

Anmeldelser:
«Dette er en bok som hyller matgleden, gleden over å stå på kjøkkenet og tilberede mat i et langsomt tempo, gleden ved å ha barn og gode venner med i matlagingen. ..Dette er en kokebok til å bli glad av. Jeg tror forfatteren oppnår å få mange til å gå til gryter og panner med lyst til å prøve nye retter og nye triks som kan få barn med neofobi til å kaste seg over maten med god appetitt!»
Elin Prøysen, Foreldre & Barn

Til toppen