Kokebok fra Kardemomme By (Innbundet)

Serie: Thorbjørn Egner 

Kokebok fra Kardemomme by er en kreativ og flott kokebok for hele familien. Oppskriftene er inspirert av Thorbjørn Egners Kardemomme by og utviklet av konditor Elin Vatnar Nilsen, som driver nettstedet Krem.no.

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kokebok fra Kardemomme by
Serie: Thorbjørn Egner
ISBN/EAN: 9788202727802
Alder: 4 - 12
Omtale Kokebok fra Kardemomme By

Årets kokebok til hele familien!

Folk og røvere i Kardemomme by er vel en av de aller mest leste og elskede barnebøkene her i landet, og utallige har sett teaterforestillingene. Til jul kommer for første gang Kardemomme by som en animert kinofilm for hele familien. En film flere generasjoner kommer til å kose seg med sammen. Og denne hovedboka kan genersjoner også kose seg med sammen. En herlig nyhet fra Kardemomme by, nemlig en kokebok!

Bli med til Kardemomme by og lær hvordan du kan lage god mat! Her finner du hele 30 herlige oppskrifter; trikkefører Syversens trikkekaker, arme røvere, pølsemakerens lapskaus, Løvens sjokoladekake, Kamomillas omelett og mye, mye mer. Tante Sofie og politimester Bastian bidrar med kjøkkenregler, og i boka finnes både enkle og gode oppskrifter og tips til Kasper, Jesper og Jonatan og andre som elsker å spise mat, men som ikke er like glade i å lage den. En kreativ og flott kokebok for hele familien, fra minstemann til bestefar. Oppskriftene er utviklet av konditor Elin Vatnar Nilsen, som driver nettstedet Krem.no.

Til toppen

Bøker i serien