Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202566784
Omtale Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse

Varig slank med supermat for tarmen

Tarmfloraen er avgjørende for om vi er slanke eller overvektige. Det viste Fedon Lindberg i sin bok "Naturlig slank med tarm i balanse". Her er oppfølgeren, som gir deg all den deilige maten du kan spise for å gå ned i vekt eller beholde den sunne vekten du allerede har. Boken er en totalpakke med alt du trenger for å oppnå en sunn vekt for alltid. Fedon Lindberg leder deg gjennom vektnedgangen steg for steg, gjennom to faser: Fase 1 er selve vektnedgangen, fase 2 er stabiliseringsfasen, da du skal legge grunnlaget for å beholde dine gode vaner livet ut. Du finner ukemenyer og oppskrifter til hver av fasene, totalt 70 oppskrifter på supermat for tarmen, fordelt på dagens måltider. Alle oppskriftene er merket etter disse kriteriene:

1. Fase 1 (vektnedgang) og fase 2 (vektstabilisering)
2. Fri for melk, egg, gluten eller gjær
3. Vegetariske og veganske

Du får vite hvordan du oppnår en rikere tarmflora, som bidrar til at kroppen tar opp færre kalorier fra maten du spiser, og lagrer mindre fett. Sultfølelsen blir redusert og du får mindre lyst på søtt.

I boken får du innsikt i hvordan ubalanse i tarmfloraen henger sammen med vektøkning, det forfatteren kaller "tarmfaktoren". Du får vite hvilken mat som kan gi sunn vekt over tid, og ikke bare reduserer vekten på kort sikt. Veien til målet er å ha et kosthold med lite sukker og stivelse, mer sunt fett, naturlig, levende og fermentert mat og nok proteiner.

Dette er litt av den herlige maten boka inneholder:

  • Fermentert supermat som probiotiske grønnsaker, vannkefir, russisk kvass, tjukkmjølk
  • Smoothie med bringebær, grønn te, kanel og blandede nøtter, proteinbrød med fiber og frø, havrerundstykker
  • Squashspagetti Alfredo med blomkålkrem, ovnsbakt marinert torsk, greske kjøttkaker med spisskummen
  • Karamellpudding, Bondepiker i balanse, Fedons himmelske suksessterte
Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt – og samtidig nyte god mat hver eneste dag.

Til toppen