Kongeburet (Heftet)

Serie: Rød dronning 3

Forfatter:

Heidi Sævareid (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 560
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Red Queen Book 3 – King's cage
Oversatt av: Sævareid, Heidi
Serie: Rød dronning
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202544126
Alder: 14 - 18
Omtale Kongeburet

I Victoria Aveyards åndeløst spennende tredje bind i den bestselgende Rød Dronning-serien, blir troskapen testet på begge sider. Og når lynjentas gnist er borte – hvem skal lede opprøret?

Mare Rabben lever i fangenskap, pint og plaget av sine egne dødelige feiltrinn. Hun er maktesløs uten lynet sitt, og prisgitt en gutt hun en gang elsket – en gutt som består av løgner og svik. Nå som han er konge, fortsetter Manel Calore å veve nettet til sin døde mor, i et forsøk på å bevare kontrollen over riket – og fangen sin.

Mens Mare lider under vekten av stillesteinen på slottet, organiserer nyblodingene og rødingene hennes seg videre – de vokser i antall og effektiviserer opptreningen. Det er ikke lenger mulig for dem å vente i skyggene, så de forbereder seg på krig. Og Cal, eksilprinsen som har sin egen plass i Mares hjerte, er villig til å gjøre hva som helst for å få henne tilbake.

Når blod vender seg mot blod, og evne mot evne, er det kanskje ikke lenger noen som kan slukke brannen. Dermed står Norta, slik Mare kjenner landet, i fare for å brenne ned til grunnen.

Til toppen

Andre utgaver

Kongeburet
Bokmål Ebok 2017
Kongeburet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Victoria Aveyard:

Bøker i serien