Les med meg, 6-8 år (Plastpakket)

Forfatter:

Denne lærerike bokpakken innholder bok som lærer deg gangetabellen, bok som lærer deg klokka, aktivitetsbok med lærerike oppgaver og 100 klistremerker, oppgavekort med tema tid

Forfatter:
Innbinding: Plastpakket
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Read for me
ISBN/EAN: 9788202380694
Alder: 6 - 8
Fag: Matematikk, realfag og teknologi, Språk og litteratur
Omtale Les med meg, 6-8 år

Knekk lesekoden, lær klokka og gangetabellen med lærerik bokpakke!

Å lese er gøy, og det utvikler både språk og fantasi. Og jo mer man øver, jo flinkere blir man. Bokpakken inneholder to lettleste bøker, en aktivitetsbok og en eske med bildekort - en god start til livslang leseglede.

Sara og gangetabellen
Med enkle og lettleste tekster lærer du gangetabellen på 1, 2, 3. På de siste sidene finner du en fin oversikt over den lille gangetabellen.

Kasper og klokka
Bli kjent med Kasper og vær sammen med ham en hel dag. Underveis lærer han deg enkle begreper om tid og viser både analog og digital klokke.

Busters aktivitetsbok
48 sider proppfulle av gøyale aktiviteter og 100 klistremerker til å bruke på sidene. Finn ord, bokstaver, løs oppgaver, finn veien i labyrinter og mye, mye mer.

Oppgavekort
Klokka kan være vanskelig å lære, men med hjelp av 69 ord og bildekort samt tre oppgavekort går læringen som en lek. Vi ser på begrepene hel, kvart over, halv og kvart på.

Til toppen