Lightfall 1: Kampen mot mørket (Innbundet)

Serie: Lightfall 1

Forfatter:

Kristian Baardsen (Oversetter)

Liker du Amuletten vil du elske denne! 

Gå ikke glipp av første bok om Bea og Cadi og kampen mot mørket. Bli med til den magiske planeten Irpa. Bea og Cad er bestevenner litt utenom det vanlige. Hun er et menneske. Han er en galdurianer. De må legge ut på et stort eventyr for å redde verdenen sin!

En vakker tegneseriebok for alle som liker eventyrlig spennende fortellinger. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 245
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lightfall
Oversatt av: Baardsen, Kristian
Serie: Lightfall
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788283730821
Kategori: Tegneserier
Alder: 8 - 12
Omtale Lightfall 1: Kampen mot mørket

Kampen mot mørket!

Langt inne i de dypeste skoger på planeten Irpa står Den store magikerens hus. Her bor Magikeren sammen med barnebarnet sitt, Bea. Jobben deres er å passe på Den evige flammen. Ellers lever de et stille og rolig liv, hvor de lager medisiner og trylledrikker til innbyggerne på planeten sin. Men ting er i ferd med å endre seg ...

En dag møter Bea Cad, en galdurianer (vesener som man trodde var utryddet for lenge siden). Cad tror Magikeren er den eneste som kan hjelpe ham med å finne folket sitt.

Men da Bea og Cad kommer tilbake til huset hennes, er Den store magikeren forsvunnet. Alt som er igjen, er krukken med Den evige flammen – og en mystisk lapp …

Bea og Cad legger av sted for å finne bestefaren. Samtidig er det mørke skyer i horisonten. Et ondskapsfullt vesen i det fjerne blir mektigere og mektigere for hver dag – og målet til denne skapningen er å legge hele verden i mørke.

Klarer de to vennene å finne den magiske bestefaren og redde verden fra evig mørke? Eller har Irpa hatt sin siste soloppgang?

Til toppen

Flere bøker av Tim Probert:

Bøker i serien