Mat for livet (Innbundet)

Smart lavkarbo for hele familien

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202368890
Omtale Mat for livet

Smart lavkarbo for hele familien

Rett balanse mellom sunn næring og nytelse merkes på kropp og sjel: økt overskudd, mer energi, frisk hud, sunn vekt, stabilt blodsukker, hormoner i balanse og en kropp som fungerer. I stedet for at du bekymrer deg for maten du bør unngå, inviterer Mat for livet deg til å omfavne sunn mat og såkalt supermat fra hele verden. Med sunne og appetittvekkende retter.

 

Til toppen

Om forfatter Fedon Alexander Lindberg

Fedon A. Lindberg er lege og spesialist i indremedisin. Han har i løpet av sin over 25 år lange karriere opparbeidet seg en solid erfaring om hvordan  mat og ernæring kan brukes som effektiv medisin ved behandling av overvekt, diabetes og andre livsstilsrelaterte sykdommer. Han har skrevet mange bøker om dette emnet, og flere av dem er utgitt på 14 språk og i 21 land.

I 1999 startet Fedon A. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og sekundærforebygging av livsrelaterte sykdommer. I dag finner du slike klinikker i Oslo, Bergen, Stavanger og Arendal. Klinikken i Oslo har alene behandlet mer enn 15 000 pasienter og utfører ca. 6 000 konsultasjoner årlig.

Til toppen