Mesterhjernen (Innbundet)

Serie: Krimteam Siri og Max 2

Forfatter:

Thomas Kirkeberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 240
Illustratør: Kirkeberg, Thomas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202509811
Alder: 8 - 12
Omtale Mesterhjernen

Mesterhjernen

Denne helgen skal det være stor sjakkturnering. Alle vil slå Max. Max' beste venn Siri og hennes onkel lensmannen er dommere. Men mens de første kampene er i gang, skjer det mystiske ting. Safen i kommunehuset blir robbet for 1 million kroner, og bankkontoene til deltagerne blir tømt. Hva er det som skjer? Krimteam Siri og Max kaster seg hodestups inn i saken. Dette vil de finne ut av. Men ingen ante vel at det skulle by på så mye dramatikk. Spennende fra første side.

 

Til toppen

Andre utgaver

Mesterhjernen
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Lars Mæhle:

Utdrag

Max holdt pusten. Siri var råsterk, det visste han. Men dette! Å skulle fire seg bortover et spetakkel av en takrenne etter fingertuppene, det klare vel ikke engang hun?

Han hørte Siri stønne der oppe, lukket øynene og ba en rask bønn.

Idet han åpnet dem igjen, var Siri to meter lenger borte. Men nå så han at underarmene hennes skalv. Hun ville ikke klare å klamre seg fast i takrenna stort lenger. Hun bannet og strevde, men firte seg stadig lenger bortover.

Til slutt hang hun og dinglet rett over det åpne vinduet.

Hjerte til Max pumpet. Hvordan skulle hun klare dette? Å komme seg inn vinduet som var under henne, fra denne posisjonen, mens hun klamret seg fast til takrenna etter fingertuppene?

Til toppen

Bøker i serien