Oppdrag: Verdensrommet (Innbundet)

Serie: Lek og lær 9-12 år 

Forfatter:

Tom Clohosy Cole (Illustratør) Lotte Holmboe (Oversetter)


Hopp om bord i romfergen og gjør deg klar for ditt livs reise!

Denne oppdagelsesreisen fører deg gjennom vårt eget solsystem og videre, til galakser langt unna. Boka har fantastiske illustrasjoner og er lagt opp på en måte som gjør det spennende å utforske og lære om det utrolige verdensrommet.

En utrolig spennende og lærerik faktabok!

Sammen med boka får du en stor dobbeltsidig plakat.
 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 39
Illustratør: Cole, Tom Clohosy
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Destination: Space
Oversatt av: Holmboe, Lotte
Serie:
ISBN/EAN: 9788202519230
Kategori: Natur
Alder: 8 - 12
Omtale Oppdrag: Verdensrommet

Oppdagelsesreise i verdensrommet!

Hopp om bord i romfergen og gjør deg klar for ditt livs reise mens du utforsker verdensrommet sammen med ditt team på fire andre astronauter.
Denne oppdagelsesreisen fører deg gjennom vårt eget solsystem og videre, til galakser langt unna. For hvert møte lærer du mer om vitenskapen bak stjernene, planetene, meteorene og kometene på
himmelen, historien til universet vårt og opprinnelsen til vår egen planet, jorden. Boka har fantastiske illustrasjoner og er lagt opp på en måte som gjør det spennende å utforske og lære om det utrolige verdensrommet.

* Tidenes begynnelse * Universet i dag * Tyngdekraften * Galakser * Melkeveien *Ubemannet utforsking av rommet *Jodens atmosfære * Liv på andre planeter * Romfart * Å observere verndesrommet fra Jorden * Asteroider, kometer og merteoroider * Månen * Jordens syklus * Jorden og dens magnetfelt * Lys * Solsystemet * Solen * Sorte hull * Stjerner

 

Til toppen

Bøker i serien