På sporet av deg selv (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 216
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204123916
Omtale På sporet av deg selv

Tore Strømøy fra TV-programmet Tore på sporet og slektsforsker Finn Karlsen gir her en trinn for trinn-innføring i slektsforskning.

Du får innsikt i hvilke metoder som blir brukt, alt fra intervjuer med bestemor til gransking av bygdebøker, kirkebøker og en rekke andre kilder. Internett og datateknologi er nyttige verktøy som letter arbeidet. Bli kjent med din egen fortid, det er bare å gå i gang!

Til toppen

Om forfatter Finn Karlsen

Tore Strømøy, f. 1960 på Frøya, har bakgrunn som idrettsmann, journalist og programleder. Tore har tolv norgesmesterskap i kappgang. Han var journalist i Adresseavisen og i lokalavisa Hitra-Frøya før han ble programsekretær i NRK «Trønder-radioen» i 1986.
Allerede etter to år laget han TV , og han er mest kjent for det populære TV -programmet Tore på sporet. Han er kåret til «Årets TV-navn» hele tre ganger. Tidligere utgivelser: På sporet (Gyldendal 2003) og Wera. Flukten fra Babij Jar (Gyldendal 2003).Finn Karlsen, f. 1948, er vokst opp i Trondheim.
Han er utdannet sosionom og har jobbet med administrasjon og ledelse i den kommunale helse- og sosialtjenesten og som IT-konsulent. Karlsen har de siste årene arbeidet som kirkeverge i Orkdal.

Han har holdt på med slektsforskning i 30 år, har
vært leder av DIS-Norge i to år samt leder av lokalavdelingen i Sør-Trøndelag i fire år. DISNorge
er et anerkjent nettbasert møtested for slektsforskere.

Til toppen