Parasittjegeren (Innbundet)

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 303
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The supernaturalist
Oversatt av: Hansen, Morten
ISBN/EAN: 9788204100481
Alder: 12 - 16
Omtale Parasittjegeren

Ny serie fra forfatteren av suksess-serien Artemis Fowl.

Vi befinner oss i en satelittby i en mørk framtid. Barnehjemsbarnet Cosmo Hill er villig til å gjøre alt for å slippe straffearbeidet og de medisinske eksperimentene på barnehjemmet. Når sjansen endelig byr seg, rømmer han, men noe går fryktelig galt. Under flukten blir Cosmo angrepet av en neonblå parasitt som suger livet ut av ham.

I siste liten blir han reddet av en merkelig liten gjeng med munnrappe, modige ungdommer. De er Overnaturalistene. Og snart er Cosmo en av dem. De ferdes på byens tak, tungt bevæpnet og med et stort oppdrag - å redde menneskeheten fra de blå parasittene.

Cosmo viser seg å være den fødte parasittjeger - men han aner at det ikke er en enkel kamp mellom det gode og det onde. Hvor kommer parasittene fra? Hva er det de andre i gjengen skjuler? Hvorfor blir Overnaturalistene overvåket?

Til toppen

Om forfatter Eoin Colfer

Eoin Colfer er født og oppvokst i Wexford, en liten by på sørkysten av Irland. Den første romanen hans, "Benny and Omar", ble umiddelbart en bestselger i Irland. Selv beskriver han "Artemis Fowl" som "Die hard med alver". Colfer har bodd i mange forskjellige land, blant annet Italia, Tunisia og Saudi-Arabia. Nå bor han i Irland med sin kone og barn, der han arbeider som barneskolelærer.

Til toppen