Pasiones (Heftet)

vol. 1 : spansk 2, vg 1

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 298
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pasiones
ISBN/EAN: 9788203349508
Omtale Pasiones
Pasiones har en tydelig struktur med nivådelte tekster og oppgaver. Fokuset er på grunnleggende ferdigheter. Dette gjenspeiles i oppgavedelen der disse er samlet under ferdighetene det skal trenes i. Bruk av tilhørende digitalt supplement er naturlig integrert med boken. I oppgavedelen henvises elevene til å løse flere av oppgavene digitalt.

Vokabular- og språktrening er viet stor oppmerksomhet. Parallelt med introduksjon av basisvokabular, jobber elevene med vokabular knyttet til temagjennomgang. Grammatikk introduseres med teori og eksempler i forbindelse med oppgaveløsningen. Mer grammatikk finner elevene i minigrammatikk-delen.

Forfatterne har utarbeidet et skrivekurs som forbereder elevene på skriftlig eksamen. Elevene jobber systematisk med modelltekster som hjelper dem å forholde seg til ulike type tekster slik at de behersker ulike sjangre.

Lærebokas tekstutvalg vil være sentralt i forberedelser til muntlig eksamen. Elevene har tilgang til tekster og støttestoff som gir dybde og åpner for ulike veier inn i de aktuelle temaene, både når det gjelder vanskelighetsgrad og lengde. Lærerressursen inneholder gode råd og tips som kan formidles til elevene slik at de kan lykkes på muntlig eksamen.

Til toppen