Råta (Innbundet)

Serie: Ravneringene 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 494
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Ravneringene
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205458673
Alder: 12 - 16
Omtale Råta
Etterlengtet oppfølger fra fjorårets debutant-sensasjon! Nominert til Bokhandlerprisen 2014. Tenk deg å være jaget i en ukjent verden.
Uten identitet. Uten familie. Uten penger.
Alt du har er en menneskejeger, en likfødt,
og en grim, gryende visshet om hvem du er.Hirka er strandet i en døende verden, dratt mellom menneskejegere, likfødte og lengselen etter Rime, vennen hun ville gitt alt for å se igjen. I vår urbane virkelighet er hun fritt vilt. Men kampen for å overleve blekner mot det som kommer, når hun innser hvem hun er. Kilden til råta har tørstet etter frihet i tusen år. En frihet bare Hirka kan gi.Dette er oppfølgeren til den kritikerroste fantasysuksessen Odinsbarn. I Råta møter vi grådighet, dødsfrykt og hevn. Det er den andre av tre bøker om Hirka, i serien Ravneringene - en original, helstøpt og velskrevet norsk fantasyserie for ungdom og unge voksne.    Nominert til Bokhandlerprisen 2014.  

Til toppen

Andre utgaver

Råta
Bokmål Ebok 2014
Råta
Bokmål Heftet 2015
Råta
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Siri Pettersen:

Anmeldelser Råta

"En blivande klassiker..."
Steven Ekholm, DN

"Med en fantasyroman så velskrevet og så spennende at det nesten virker uforståelig at en debutant kan utrette noe slikt entrer Siri Pettersen det norske litterære landskap."
Solgunn Solli, Altaposten

Til toppen

Bøker i serien