Rekordskolen 4: Sommerleiren (Innbundet)

Serie: Rekordskolen 4

Forfatter:

og

Mari Vigdis Wulfsberg (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 72
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sommarlägret
Oversatt av: Wulfsberg, Mari Vigdis
Serie: Rekordskolen
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202754891
Alder: 6 - 9
Omtale Rekordskolen 4: Sommerleiren

Sommerleir og forviklinger på Rekordskolen!

Rekordskolen - Sommerleiren er den fjerde boka i denne herlige, lettleste serien! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

Det er endelig tid for sommerleir på Rekordskolen. På leiren padler de i kano, rir på esler og konkurrerer. Om kvelden griller de rekord-marshmallows og forteller spøkelseshistorier rundt leirbålet. Men hva er det som rører seg i vannet, og hvem er det som hvisker langs teltene om natten? Og hva kommer til å skje til høsten – må Silje gå på den fryktede Toppskolen?

Rekordskolen er en serie om rekorder, vennskap og eventyr, prydet med manga-inspirerte illustrasjoner. De korte kapitlene og de tydelige cliff-hangerne i disse bøkene sørger for at leseren hele tiden vil ønske å lese videre, og passer dermed godt til de som har begynt å lese selv, men som likevel ikke ønsker seg for lange bøker eller for mye tekst.

Ikke gå glipp av de første bøkene i serien, Veien dit, Klokka tikker og Konkurransen. Med disse bøkene er alt lagt til rette for en spennende lesestund for de som har begynt å lese selv!

Til toppen

Andre utgaver

Sommerleiren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Rekordskolen 4: Sommerleiren
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Katarina Ekstedt og Anna Winberg:

Bøker i serien