Revefarmen (Innbundet)

Serie: Ville poter 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 184
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Originaltittel: Revefarmen
Serie: Ville poter
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788242970930
Alder: 9 - 12
Omtale Revefarmen
En ny og norsk barnebokserie der vi ser vår verden fra revenes perspektiv. En bokserie som er spennende, medrivende, vemodig og varm.

Den frie reven Ty er ikke like tøff som resten av klanen sin. Han unngår kamp, lar seg herse av kråker og er generelt en engstelig rev som er avhengig av slektens beskyttelse. En dag får de nok og etter noen sinte ord stikker Ty av for å vise at også han kan fange eget bytte. Men han lar seg lure inn på en revefarm, og blir fanget der.

Side ved side med reven Lukas får han vite hvordan det har vært å alltid leve i fangenskap. Lukas ser på sitt liv som det eneste som er mulig å leve, og Ty vil vise ham verden. Men er det virkelig mulig å rømme fra den bevoktede revefarmen?

Victor Nordahl har lenge jobbet med det vi vil kalle den norske -og tegnede -versjonen av Kattekrigerne. For vår verden blir ny når vi ser den gjennom revenes blikk!

Sagt om «Ville Poter»:

– «Dyretegningene kunne dessuten ha vært hentet fra skisseboken til en film fra den håndtegnede animasjonens gullalder». Roy Søbstad. Empirix.

– «Ty og Lukas. reise gjennom den titulære skogen kan nytes både av barn og voksne. Boka tar for seg alvorlige temaer, og det med innsikt, men holder det lett nok for de yngste i målgruppen». Villvin Gulbrandsrød, Serienett.

Til toppen

Flere bøker av Victor Nordahl:

Bøker i serien