Slaget om Underverdenen (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 304
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Battle for the Nether
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788280877840
Kategori: Fantasy
Alder: 9 - 12
Omtale Slaget om Underverdenen

Gameknights spennende oppdrag!

Gameknight999, en ivrig og virkelig Minecraft-spiller, er fanget i spillet han elsker. Sammen med vennen Oldermann er han blitt transportert til en ny server. Malacoda er kongen av Underverdenen, en grusom geist som ønsker å ødelegge Minecraft med sin store hær av nådeløse monstre, zombiegrisemenn, flammeskrømt, magmakuber og de fryktede geistene.

Vel vitende om at alle som befinner seg i Minecraft-spillet - og i den virkelige verden - er avhengige av dem, må Gameknight og Oldermann stable på bena en hær av NPC-ere, borgere som ikke er spillere. men de slagene som Gameknight alt har utkjempet, har fått ham ti å tvile på evnene sine, og han må grave dypt i seg selv for å hente frem alt motet han har. Bli med på Gameknights åndeløst spennende oppdrag!

Til toppen

Utdrag

"Underverdenen ..." stønnet Gameknight. Han visste hva det betydde av zombiegrisemenn, flammeskrømt, magmakuber, og selvfølgelig de fryktede geistene. Det var et farlig sted, et levende mareritt ...han var redd, men så glimtet Oldermanns ord til i tankene som et stearinlys i mørket: "Bedrifter gjør ingen helt..." Han hadde mye frykt å overvinne her, men bedriften virket også stor.

"Enten gjør vi det," foreslo Oldermann, "eller så venter vi på Erebus, med en mulighet for at vi da kan bli nødt til å kjempe mot to hærer."

Bidet av to store hærer fylte hodet til Gameknight: en enorm horde av skapninger fra Oververdenen på den ene siden og monstre fra Underverdenen på den andre. Han grøsset ved tanken, og han visste at Oldermann hadde rett. Han så seg rundt i rommet og beundret de to borgerne som sto foran ham, Oledermann med sitt solide vennskap og sin konstante medfølelse og visdom, og Jeger med sitt store og noen ganger irrasjonelle mot.

Han sukket da han skjønte hvilken vei han måtte ta, og hvor den ville føre.

"Ok, Oldermann ... til Underverdenen."

"Dere er gærne," sa Jeger. "Underverdenen er full av flammer og død. Det er nok av det i Oververdenen, hvorfor oppsøke mer?"

"Fordi vi må få greie på hvilke planer Malacoda har," sa Oldermann. "Du så alle de beistene fra Underverdenen i den forrige landsbyen. Han mobiliserer en hær og samler oldermenn, av en eller annen grunn. Vi er nødt til å finne ut hva som foregår."

"Vel, ikke regn med meg, " glefset hun. "Det er nok å drepe her i denne verdenen. Jeg behøver ikke dra til det brennenede marerittet av en verden for å finne noen å skyte med buen min. Dere kan dra uten meg."

Til toppen