SMART for livet (Fleksibind)

Guide for ungdom: Slik får du god selvfølelse og mental styrke

Forfatter:

Sunn selvfølelse, mental styrke, trivsel og positive opplevelser i ungdomstiden

May-Bente Høiland-Lodes erfaring som lærer og  lektor i pedagogikk er at ungdom mangler redskap til å takle utfordringene de står overfor i et samfunn med stadig høyere krav og fokus på vellykkethet, utseende og kropp.

Denne boka er et verktøy for ungdom fra 13 til 18 år, med morsomme øvelser og gode eksempler. Slik kan de lære seg

  • å sette grenser

  • stå for egne valg

  • sette seg mål

  • forstå og mestre følelsen og verdien av å være fornøyd

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202511654
Kategori: Kroppen
Alder: 13 - 18
Omtale SMART for livet

Guide for ungdom

Ved å lese SMART for livet får du hjelp til å få tro på deg selv og føle deg god nok, slik at du lærer deg å sette grenser, stå for egne valg, sette egne mål og mestre følelsene dine.

Sammenligner du deg med andre og ønsker at du er penere, smartere, gladere og har flere venner og bedre karakterer? Det er ikke noe galt med deg, du er allerede god nok som du er.

Det er normalt å oppleve problemer og utfordringer. Det kan vi ikke gjøre så mye med, men det vi kan gjøre noe med er måten vi takler det på.

Denne boka er et verktøy for deg mellom 13 og 18 år, med morsomme øvelser og inspirerende eksempler. 

I dag er det så mange som 20% av ungdommer som har psykiske vansker som går ut over trivsel, læring, hjemme og på skolen. Slik trenger det ikke være!

May-Bente Høiland Lode er utdannet lektor i pedagogikk og har skrevet hovedfagsoppgave om motivasjon. I de siste 12 årene har hun arbeidet fulltid som coach, foredragsholder. 

Høiland-Lode viser i SMART for livet hvilke små justeringer som skal til for å få en ungdomstid med sunn selvfølelse, mental styrke, trivsel og positive opplevelser.

Til toppen