Snart sover du (Innbundet)

Et års god natt

Forfatter:

og

Lisa Aisato, som har illustrert suksessen "Snøsøsteren", har laget denne vakre godnattboka sammen med søsteren Haddy Njie!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202507534
Kategori: Bildebøker
Alder: 1 - 8
Omtale Snart sover du

Praktfull bildebok!

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.

Til toppen

Årets vakreste billedbok! Å bla seg gjennom denne nydelige boka, er som å vende tilbake til barndommens aller beste og sterkeste barnebokminner.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

Snart sover du
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Haddy Njie og Lisa Aisato:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Snart sover du

Usedvanlig vakker og genial billedbok fra supersøstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato - som for første gang har slått sine krefter sammen. Det som virkelig løfter denne boken til en usedvanlig opplevelse både for barn og voksne, er Lisa Aisatos slående vakre illustrasjoner.

Supersøstre med usedvanlig vakker bildebok: Terningkast 6 - VG


Det er for tidlig å kåre årets vakreste billedbok allerede nå. Men søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato må ligge veldig godt an.Å bla seg gjennom denne nydelige boka, er som å vende tilbake til barndommens aller beste og sterkeste barnebokminner.

Gir assosiasjoner til de store barnebokklassikerne. Årets vakreste bildebok? Terningkast 6 - Dagbladet


Kan noe være både interessevekkende og søvndyssende på én gang? Ja, godnatt-boken til søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato byr på en slik perfekt blanding. [...] Dette er en bruksbok i ordets beste forstand, en bok som sikkert kan bli en klassiker ved mang en sengekant.

Strålende om søvn. En praktfull bildebok: Anne Cathrine Straume - NRK


Søstrene har laget en barokkfrodig barnebok om årstidene. [...] Motivene er noen ganger eksplisitt nordiske, som nordlyset i vinternatten. Andre ganger er byer og landskap mindre stedbundne. At barna og årstidene har ulike hudfarger, er helt som det skal være.

Magisk overdådighet: Morten Olsen Haugen - Aftenposten


Storesøster er artist, forfatter og profilert programleder, lillesøster en anerkjent illustratør og forfatter av bildebøker. Nå har de to dyktige kunstnerne Haddy Njie og Lisa Aisato for første gang gått sammen om å lage en bok, «Snart sover du».

Resultatet er vidunderlig. Vakre, fargerike, livsbejaende illustrasjoner, satt sammen med en tilsynelatende enkel, men desto mer poetisk, tekst – opprinnelig en sangtekst – på rim. Refrenget fra innledningen her gjentas med små variasjoner hele fire ganger, med suggererende effekt.

Nydelig nattasang: Gerd Elin Stava Sandve - Dagsavisen

Til toppen

Om forfatter Haddy Njie

Supersøstre!
 

Søstrenes første bok sammen!

Haddy J. N'jie (f. 1979) er artist og spaltist. Sanger, tekstforfatter og komponist. Har gitt ut CDene White lies (2005) og Welcome Home (2007). Siden 2004 har hun også vært medlem i den norskafrikanske teatergruppa Queendom der hun virker som tekstforfatter og skuespiller. Haddy er utdannet journalist har blant annet jobbet i NRK og frilanset for diverse aviser og magasiner. I dag er hun lørdagsspaltist i Dagbladet.

Lisa Aisato (f. 1981) er illustratør, forfatter og billedkunstner. Hun er kanskje mest kjent for bildeboka Odd er et egg, som utkom på Gyldendal Norsk Forlag i 2010 og for biografien om Astrid Lindgren sammen med Agnes-Margrethe Bjorvand som kom ut på Cappelen Damm i 2015 (vinner av Sørlandets kulturpris). For bildeboka Don Fridtjof (2010), skrevet av Anna Bache-Wiig, ble Aisato Bragenominert.

Til toppen