Spør Vera (Innbundet)

Forfatter:

Dette er boka som gjør deg bedre til å være menneske.

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer!

Vera Micaelsen gir barna svar på det de lurer på, men ikke tør å spørre deg om: Hvorfor kiler det i magen når jeg er forelska? Hvordan kan jeg krangle mindre med broren min? Kan et kjedelig fag bli morsom

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202596330
Alder: 6 - 12
Omtale Spør Vera

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer!

Hvorfor blir man så glad av å ta på seg fotballskoa? Hvordan kan man få et kjedelig fag til å bli gøy og hvem skal si i fra om en venn som er slem? 

I Vera Micaelsens avisspalte har unge lesere spurt om råd om alle mulige små og store ting man kan lure på når man er barn. Vera Micaelsen svarer klokt og godt og tar de unge leserne på alvor. Hun er blitt en moderne Simon Flem Devold, for de av dere som husker hans 4K og På Skråss-sider i A-magasinet.

Dette er boka som gjør deg bedre til å være menneske.

Til toppen

Andre utgaver

Spør Vera
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter Vera Micaelsen

Vera Micaelsen (1974-2018)

Vera Micaelsen (f. 1974 - d 2018) har gjennom tiår vært en tydelig stemme i offentligheten og det er spesielt rollen som barnets talsperson hun har gjort seg bemerket. Gjennom sitt virke som forfatter, programleder i tv og radio og skribent, har hun tatt viktige spørsmål som angår barn og ungdom.

Helt siden oppstarten av Aftenposten jr. i 2012 og har Vera hatt spalten "Spør Vera", hvor barn har stilt spørsmål om vanskelige, flaue og forundelige ting. Barnas gode spørsmål og Veras kloke svar er nå ute i bokform. "Spør Vera" ble Vera Micaelsens siste bokutgivelse.

Til toppen