Star Stable: Skjebnerytterne 1 (Innbundet)

Jorvik kaller

Serie: Star Stable 1

Forfatter:

Maren Barlien Guntvedt (Oversetter)

Skjebnerytterne 1- Jorvik kaller er en klassisk fantasyfortelling med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. 

 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Star Stable: Ödesryttarna 1 Jorvik kallar
Oversatt av: Guntvedt, Maren Barlien
Serie: Star Stable
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202733544
Alder: 9 - 12
Omtale Star Stable: Skjebnerytterne 1

Jorvik kaller - første bok i serien om Skjebnerytterne

Velkommen til den magiske øya Jorvik, et paradislignende sted, i alle fall for alle som elsker hester. Under den vakre overflaten skjuler det seg mørke krefter. En urgammel konflikt er i ferd med å blusse opp igjen, og det kommer Lisa og vennene hennes snart til å merke.

Når Lisa og faren hennes kjører av ferga til Jorvik, er det ikke første gangen Lisa kommer til et nytt sted og må begynne på ny skole og finne nye venner. Faren jobber på oljerigg, og de har flyttet mange ganger. Denne gangen flytter de uten moren, som har omkommet i en rideulykke. Moren og Lisa delte interessen for og kjærligheten til hester. Men det var før. Etter morens død, har ikke Lisa ridd. Men det tar ikke så lang tid etter at hun har kommet til øya før hun kjenner en sterk dragning mot stallen og Linda, Alex, Anne og hestene. Spesielt én hest. Starshine. Plutselig skjer det store forandringer i Lisas liv. Kjærligheten til hestene vekkes til live, og hun vikles inn i en maktkamp mellom gode og onde krefter som slåss om å styre Jorvik og menneskene som lever der. Lisa er nemlig én av de fire Skjebnerytterne …

 

 

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Helena Dahlgren:

Bøker i serien