Trine inviterer (Innbundet)

Menyer til hverdag og fest

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202539849
Omtale Trine inviterer

Trines beste oppskrifter til familie og vennelag!

Hele Norges favorittmatblogger, Trine Sandberg, feirer 10 år som matblogger og inviterer til god mat og godt selskap. Her får du et stort antall oppskrifter å boltre deg med - nærmere 80 oppskrifter som er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Trine byr på smakfulle og enkle menyer, og inkluderer sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd.

Menyene er til små og store anledninger; hverdag, helgekos eller fest, og enten det bare er de nærmeste samlet rundt bordet eller det er gjester på besøk. Oppskriftene er i klassisk Trine-kvalitet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer.

Oppskriftene i boka er beregnet på 4 til 8 personer, og de fleste kan justeres ned eller opp etter antall gjester.

Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene hennes, Trines mat og Trines mat 2.

 

Fra innholdet:

 • Lunsjbesøk (venninnelunsj, brunsj, lørdagslunsj, lunsjdate, bursdagslunsj)
 • Hverdagsfest (kjøttfri mandag, fisketirsdag, hot onsdag, suppetorsdag)
 • Helgekos (pizzafredag, tex-mex-party)
 • Fest (asiatisk aften, familiemiddag, jentefest, viltaften, høstfest, gourmetaften)
 • Sommermat i alle varianter!
 • Beregning, innkjøp og forberedelser
 • Borddekking og aperitif

«Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle - med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde ikke vært der de er i dag uten leserne mine! I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Inviter, og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom. Og sist, men ikke minst - ha det gøy på kjøkkenet! VELBEKOMME:)»

- Trine

 

Trines tips!

 • Maten trenger ikke stå på bordet når gjestene kommer, sett gjestene i arbeid - de fleste er glade for å bidra!
 • Det viktigste er å samles rundt bordet til god mat!
 • Bruk varierte råvarer som gjerne er i sesong.
 • Jo flere til bords, desto enklere meny.
 • Lag ferdig minst en av rettene på forhånd, gjerne desserten.

Til toppen

Flere bøker av Trine Sandberg:

Intervju

"Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle – med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde vært der de er i dag uten leserne mine! I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Og viktigst av alt – ha det gøy på kjøkkenet!"

Hilsen Trine

Til toppen

Utdrag

Utdrag fra Trine inviterer

I år er det 10 år siden jeg ved en tilfeldighet startet opp min karriere som matblogger, og siden den gang har det skjedd så utrolig mye spennende! Det har blant annet blitt mer enn 2000 oppskrifter på Trines Matblogg! Jeg har skrevet to bestselgende kokebøker, jeg har sagt opp juristjobben min og blitt matblogger og kokebokforfatter på heltid. Det er ikke fritt for at jeg klyper meg i armen rett som det er.

Mine (første) 10 år som matblogger feires til fulle - med blant annet nylansering av bloggen, og ikke minst denne kokeboken! Jeg håper du vil være med på feiringen, for verken matbloggen eller bøkene mine hadde ikke vært der de er i dag uten leserne mine!

Jeg elsker å invitere venner og familie på besøk enten det er hjemme eller på hytta, og det er ikke alltid helg, treretters middag og nystrøket damaskduk, som må til for å skape en hyggelig ramme rundt det hele.

Jeg slår gjerne et slag for å møtes i hverdagen også. Den er ofte travel, og en enkel og uformell middag med familie og venner kan raskt bli et høydepunkt på en hektisk tirsdag for både små og store. Eller hva med en brunsj eller lunsj på en lørdag eller søndag formiddag? De hyggeligste lagene kan fort bli de som er uformelle og tatt på sparket, synes jeg.

Så hva skal du servere når dere skal samles - enten i hverdagen eller til fest? Ut fra henvendelser jeg får via matbloggen, ser jeg at det er mange som lurer på nettopp dette. Vi vil jo gjerne servere velsmakende mat som har det lille ekstra, uten at vi sliter oss ut på forhånd - og slippe og henge så alt for mye på kjøkkenet når gjestene har ankommet.

I Trine inviterer deler jeg smakfulle og enkle menyer til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest. Med på kjøpet får du mine råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre på forhånd. Inviter, og lag en, to eller tre retter, eller så mange du har lyst på og tid til å lage, og bytt gjerne retter menyene imellom. Og sist, men ikke minst - ha det gøy på kjøkkenet! VELBEKOMME:)»

- Trine

Til toppen