Tutu og det magiske rommet (Innbundet)

Forfatter:

og

Ivan Emberland (Illustratør) Øyvind Sveen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 40
Illustratør: Emberland, Ivan og Sveen, Øyvind
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230018453
Alder: 3 - 6
Omtale Tutu og det magiske rommet
Bli med den vennlige bilen Tutu på eventyr! Tutu og Det Magiske Rommet byr på varme fortellinger om viktige temaer barn kan møte på gjennom livet. Boken inviterer til gode samtaler med barna om blant annet vennskap, døden, vonde hemmeligheter, mestring og fellesskap.

For lenge siden ble det laget et bilmerke som het Morris Mini på en fabrikk i England. I 1960 produserte fabrikken en helt unik spesialutgave av denne Minien. Fabrikken kalte bilen Tutu, og den ble utstyrt med ni skjerf i forskjellige farger, hver med sin egen betydning.

Nå står Tutu på et barnerom i en liten by. Han er overlatt til seg selv, glemt på en kommode. Det er på tide å ta grep! Tutu bestemmer seg for å reise ut i verden for å hjelpe barn å håndtere ulike situasjoner i livet. Bilen og barna han møter filosoferer over livets oppgaver, utfordringer og mysterier.

Vi kommer til Det Magiske Rommet - en indre verden der barna kan gjøre det de beskriver som å «gjøre på liksom» eller «late som». I Det Magiske Rommet kan vi blant annet tenke over ting som er vanskelig, slik at vi finner gode løsninger. Tutu - lek og læring om livet!

Til toppen