VitenGALskap 1: Elleville eksperimenter (Innbundet)

Serie: VitenGALskap 1

Forfatter:

Helena Lindholm (Illustratør)

 Humor og vitenskap i skjønn forening.

Den nye serien VitenGALskap er levende og crazy formidling av vitenskap og alt det rare som driver verden fremover. En original serie som lærer barn om alt vilt som skjer i vitenskapens navn. Elleville eksperimenter er den første boka i serien.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 96
Illustratør: Lindholm, Helena
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Elleville eksperimenter
Serie: VitenGALskap
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202725587
Alder: 6 - 12
Omtale VitenGALskap 1: Elleville eksperimenter

Velkommen til laboratoriet!

Aly vi vet om oss selv og verden, har vi lært ved å eksperimentere. Eksperimentene ligger bak internett, maten vi spiser, medisinene vi bruker, klærne vi går i, bilen vi kjører eller brusen vi drikker. Nå vi begynner å tenke mer gjennom hvor mange eksperimenter som er blitt gjort opp gjennom historien, legger vi merke til dem overalt. Alt rundt deg har en HEMMELIG historie å fortelle.

Boka VitenGALskap - elleville eksperimenter er levende og crazy formidling av vitenskap og alt det rare som driver verden fremover og hvor vi kan lære om alt vilt som skjer i vitenskapens navn.  Boka er full av faktabokser, humoristiske illustrasjoner, skrekkslagen fascinasjon, funfacts og eksperimenter du kan gjøre hjemme. Eksperimenter som smeller og eksploderer, spraker eller slimer. Hvordan lager man egentlig fyrverkeri eller dynamitt? Kan man lage lyn i et laboratorium? Hva skjer egentlig når du lar en sandloppe vokse under huden i flere måneder? Under det hele ligger en grunnleggende respekt og fascinasjon for menneskets oppfinnsomhet og hva som driver verden fremover. Hvor hadde vi vært uten eksperimentene?

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Alexander H. Sandtorv:

Bøker i serien