(Innbundet)

Forfatter:

Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 238
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: X
Oversatt av: Roeim, Jørn
ISBN/EAN: 9788204100306
Omtale X

I ti kapitler, ti bud, får vi historien om forviklinger, savn og håp i en trekanthistorie, skrevet av den danske filmmanusforfatteren bak filmen Den eneste ene.

Hvem skal Martin velge, elskerinnen og psykologen Jenny eller ektefellen og innredningsarkitekten Hannah?
Hannah og Martin lever som fremmede for hverandre, men de holder sammen fordi ingen av dem orker tanken på å være alene. Jenny og Martin har hemmelige elskovsmøter i Jennys bil. Hun er sjalu på Martins ekteskap, og Hannah føler på seg, uten å vite noe, at noe er fundamentalt feil.
I ti kapitler, ti bud, får vi historien om forviklinger, savn og håp i denne trekanthistorien som tar en helt ny vending når Hannah blir Jennys klient.

Til toppen

Flere bøker av Kim Fupz Aakeson:

Om forfatter Kim Fupz Aakeson

Kim Fupz Aakeson (1958) er forfatter, dramatiker og tegner. Han har også arbeidet som postbud, metallstøper, glass arbeider, bakersvenn og
pedagogisk medhjelper. Han har et forfatterskap på over 40 bøker bak seg, først og fremst barnebøker, men han har også skrevet manus til populære danske teaterstykker og filmer som Den eneste ene, Små ulykker og Okay. Han har mottatt en rekke danske priser for arbeidene sine.

Til toppen