YouTube-skolen (Innbundet)

bli den beste YouTuberen

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 100
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248920410
Alder: 12 - 16
Omtale YouTube-skolen
YouTube er verdens største videodelingstjeneste på nett. I denne boka lærer du alt om hvordan du setter opp din egen kanal.

Vi har hørt om dem alle sammen: Noobwork, Randulle, Truls, BeasVerden, Murdrocks, Prebz og Dennis, Baibai og Huginn, Bootramp, Kattekryp og ikke minst Gullsnutten-vinner og Årets YouTuber Herman Dahl. Hva er det de gjør for å få suksess?

Her er tips, råd og ideer til hvordan man skal komme i gang med YouTube, men også for deg som allerede er erfaren på området og trenger å komme videre. Bootramp og Beasverden er to store innholdsleverandører på YouTube, og de geileder deg gjennom temaene, ispedd tips og råd fra mange av deres «kollegaer». Her får du lære om kanaloppsett, teknikk, profilering og branding, hvordan jobbe med ideer og ikke minst gode tips for å bli større. Det er også egne kapitler om lov og rettigheter og nettvett. Dette er boka for deg som liker gaming, vlogging og musikk, og den henvender seg til interesseområder for begge kjønn. Lær deg å bruke YouTube på en hensiktsmessig måte, og ha det gøy underveis. Enten du er ung eller gammel.

Til toppen