Populære ZombieLars fra NRK Super kommer nå som tegneserie. Kjøp bøkene hos Barnas Egen Bokverden
Populære ZombieLars fra NRK Super som tegneserie. Alle zombie-hjerter gleder seg!

Det handler om det å være annerledes

– ZombieLars er den beste og kuleste serien som har vært vist på barne-tv de siste årene, og det er utrolig gøy å få være med på å bringe det over i et nytt format. Barna vil elske disse tegneseriebøkene – de har jo alt: En spennende og morsom historie, kjente karakterer og supre illustrasjoner!, sier Pia Larsen, redaktør i Cappelen Damm Barn og Ungdom


Fra TV-serie til tegneserie!

ZombieLars - bøkene er tegneserieversjonene av NRK-serien. Når universet blir tegneserier, får fansen forlenget opplevelsen av ZombieLars, og forhåpentligvis vil bøkene i tegneserieformat samtidig også nå ut til mange som kanskje ellers ikke er så ivrige lesere.

Blant oss voksne er det kanskje noen som fremdeles lever i uvitenhet om hvor stort ZombieLars egentlig er? I målgruppa hersker det ingen tvil: ZombieLars er det kuleste barn rundt 9 år for tiden kan se på nett eller tv!
 

Hva handler ZombieLars om?
ZombieLars handler om Lars. Han er er halvt levende ulevende, eller zombie som det kalles på folkemunne. Levende ulevende er den politisk korrekte måten å si det på i Bekkebakken. Bok 1 handler om da Lars flytter til nettopp Bekkebakken - et sted fylt av fremmedhatere.

I bok 2 er ikke Lars lenger alene. Spesielt en av de nye vennene betyr mye for ham. Lars har trodd han ikke har følelser, men så begynner hjertet hans å banke for henne. Og den som har et bankende hjerte, er alltid i livsfare ...

I bok 3 har gjengen fått nok. Hva skjer med de som er annerledes når fremmedfrykten vokser seg sterkere? Denne historien er basert på første del av sesong 2 på NRK Super.

Situasjonen blir enda verre i Bekkebakken i bok 4. Ikke alle fremmede er greie med hverandre, det får både Tess og Robert erfare. Er fremmedelskerne egentlig noe bedre enn de de kjemper mot?

Den kjente svenske serieskaperen Kim W. Adersson står bak tegningene i bøkene. Fansen vil garantert kjenne igjen den kule streken!
 

Skrevet om tv-serien:

Kanskje virker det litt søkt å sammenligne sosialrealistiske «Skam» med denne fantasyfesten. Men begge seriene bryter sjangergrenser og stereotypier, og handler dypest sett om det samme: Vennskap, utenforskap og å finne sin plass i fellesskapet.
Terningkast 5. Maria Kleve, Dagbladet om ZombieLars på NRK Super

 

  • Opprinnelig er ZombieLars en norsk drama-komedie produsert av Tordenfilm og NRK Super
  • TV-serien ZombieLars på NRK Super har blitt utrolig populær
  • Passer lesere fra 8 år
  • Forfattere er Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen og Thomas Moldestad, som også er manusforfatterne bak tv-serien
  • Illustratør er den kjente svenske serieskaperen Kim W. Andersson