Sesong 3 av ZombieLars er i gang på NRK!

ZombieLars - nå også som tegneseriebøker!

Populære ZombieLars fra NRK Super kommer nå som tegneserie. Kjøp bøkene hos Barnas Egen Bokverden
Populære ZombieLars fra NRK Super som tegneserie. Alle zombie-hjerter gleder seg!

Det handler om det å være annerledes

– ZombieLars er den beste og kuleste serien som har vært vist på barne-tv de siste årene, og det er utrolig gøy å få være med på å bringe det over i et nytt format. Barna vil elske disse tegneseriebøkene – de har jo alt: En spennende og morsom historie, kjente karakterer og supre illustrasjoner!, sier Pia Larsen, redaktør i Cappelen Damm Barn og Ungdom


Fra TV-serie til tegneserie!

ZombieLars - bok 1 er første bind i tegneserieversjonen av NRK-serien. Når universet nå blir tegneserier, får fansen forlenget opplevelsen av ZombieLars, og forhåpentligvis vil bøkene i tegneserieformat samtidig også nå ut til mange som kanskje ellers ikke er så ivrige lesere.

Blant oss voksne er det kanskje noen som fremdeles lever i uvitenhet om hvor stort ZombieLars egentlig er?

I målgruppa hersker det ingen tvil: ZombieLars er det kuleste barn rundt 9 år for tiden kan se på nett eller tv!
 

Hva handler ZombieLars om?
ZombieLars handler om Lars. Han er er halvt levende ulevende, eller zombie som det kalles på folkemunne. Levende ulevende er den politisk korrekte måten å si det på i Bekkebakken. Bok 1 handler om da Lars flytter til nettopp Bekkebakken - et sted fylt av fremmedhatere.

Han vil aller helst det samme som andre barn; få være seg selv, få venner og føle at han hører til. Men Lars er annerledes. Han står alene mot fordomsfulle elever, den slemme rektoren Torill og ikke minst den uhyggelige organisasjonen FMAF (Foreningen Mot Alt Fremmed). Inntil han en dag finner tre gode venner.

I bok 2 er ikke Lars lenger alene. Spesielt en av de nye vennene betyr mye for ham. Lars har trodd han ikke har følelser, men så begynner hjertet hans å banke for henne. Og den som har et bankende hjerte, er alltid i livsfare ...

Den kjente svenske serieskaperen Kim W. Adersson står bak tegningene i bøkene. Fansen vil garantert kjenne igjen den kule streken!
 

Skrevet om tv-serien:

Kanskje virker det litt søkt å sammenligne sosialrealistiske «Skam» med denne fantasyfesten. Men begge seriene bryter sjangergrenser og stereotypier, og handler dypest sett om det samme: Vennskap, utenforskap og å finne sin plass i fellesskapet.
Terningkast 5. Maria Kleve, Dagbladet om ZombieLars på NRK Super

 

Lars er elleve år og ny i klassen. Han vil det samme som andre barn; få være seg selv, få venner og føle at han hører til. Men Lars er annerledes – han er halvt levende ulevende, eller zombie, som det heter på folkemunne. Og annerledeshet blir ikke godt mottatt i Bekkebakken.

Lars står alene mot fordomsfulle elever, en sprø rektor og ikke minst den uhyggelige Folkeaksjonen mot alt fremmed. Inntil han en dag finner tre gode venner.

Innbundet

Lars har på ingen måte funnet seg til rette i Bekkebakken, det fremmedfiendtlige stedet han og moren har flyttet til. Heldigvis har Lars oppdaget at det finnes andre fremmede på skolen. Fremmedhaterne samler krefter, men Lars er ikke lenger alene.

Spesielt en av de nye vennene betyr mye for ham. Lars har trodd han ikke har følelser, men så begynner hjertet hans å banke for henne. Og den som har et bankende hjerte, er alltid i livsfare!

Innbundet
ZombieLars som tegneserie i bokform! Kjøp bøkene hos Barnas Egen Bokverden

Fakta om

ZOMBIELARS

  • Opprinnelig er ZombieLars en norsk drama-komedie produsert av Tordenfilm og NRK Super
  • TV-serien ZombieLars på NRK Super har blitt utrolig populær
  • Serien utgis nå som tegneserie-bøker! Bok 1 og 2 er ute nå!
  • Passer lesere fra 8 år
  • Forfattere er Thomas Seeberg Torjussen, Gisle Halvorsen og Thomas Moldestad, som også er manusforfatterne bak tv-serien
  • Illustratør er den kjente svenske serieskaperen Kim W. Andersson
Kjøp Zombielars hos Barnas Egen Bokverden!