Brannmann Sam

Barnas helt fra Pontypandy!

Sam er brannmann. Han er modig, rolig og hjelpsom.

Han kjeder seg aldri på jobben fordi det alltid er noen i Pontypandy som trenger hjelp. Og alle vet at Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe!

I denne boka kan du bli kjent med de fantastiske kjøretøyene som hjelper brannmann Sam med å slukke branner og redde dyr og mennesker hver eneste dag!
En fin pappbok for de yngste, med faner som gjør det enkelt å finne frem til de ulike redningsfartøyene.
Det skal være brannøvelse på Pontypandy brannstasjon, men før de rekker å gå i gang, kimer brannalarmen! Brannmann Sam og Penny må slukke branner på de merkeligste steder før de omsider kommer seg tilbake til brannstasjonen. Men kanskje er den beste brannøvelsen en ekte nødssituasjon? 

Les boka og la barna trykke på lydknappene underveis i historien, så de kan ta del i handlingen. Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen. 


Barnas helt Brannmann Sam som bor og arbeider i Pontypandy er en av barnas absolutte favoritter og godt kjent fra tv og film.

Brannmann Sam er en ekte brannmann. Han er modig, rolig og hjelpsom og stiller alltid opp for alle innbyggerne i Pontepandy når det trengs, både til lands, til havs og i luften!

Han kjeder seg aldri på jobben. Det alltid er noen i Pontypandy som trenger hjelp. Og alle vet at Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe!

Når brannalarmen går hopper han opp i sin gule brannbil som heter Jupiter. Han får alltid hjelp av vennene sine når det trengs. Både redningsbåten Titan, fartsfantomet Neptun, Tom med den supre redningsbilen, firehjulingen Mercur og redningshelikopteret Wallaby 1 er alltid klare til innsats.    

Barnebøkene om Brannmann Sam passer alle barn opp til seks år. De minste kan kose seg med enkle pappbøker med magneter og klaffer og bøker med lyder. De litt større barna kan bli med på mane spennende redningshistorier i fine bildebøker, eller kose seg med morsomme aktivitetsbøker hvor de kan løse oppgaver, eller ha det gøy med bøker fulle av klistremerker.