Barnas helt fra Pontypandy!

Sam er brannmann. Han er modig, rolig og hjelpsom.

Han kjeder seg aldri på jobben fordi det alltid er noen i Pontypandy som trenger hjelp. Og alle vet at Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe!

Du kjenner helt sikkert Brannmann Sam?

Han jobber på Pontepandy brannstasjon. Men han er ikke den eneste som jobber der. Han har mange gode hjelpere som hjelper til når noen er i nød. Her møter du dem alle sammen i seks små bøker i solid papp.

Møt redningsbåten Titan, fartsfantomet Neptun, Tom med den supre redningsbilen, firehjulingen Mercur, redningshelikopteret Wallaby 1 og selvfølgelig brannbilen til Brannmann Sam - Jupiter. 

Redningsoppdrag med Brannmann Sam

I denne boka skal Brannmann Sam avgi rapport til stasjonsmester Steel, og må gå gjennom alle ukens utrykninger og nødssituasjoner. Les boka, løft klaffene og trykk på lydknappene, så får du vite alt om hvordan rampete Georg har gitt Pontypandy brannstasjon en spesielt travel uke på land, til havs og i luften!

Barnas helt Brannmann Sam som bor og arbeider i Pontypandy er en av barnas absolutte favoritter og godt kjent fra tv og film.

Brannmann Sam er en ekte brannmann. Han er modig, rolig og hjelpsom og stiller alltid opp for alle innbyggerne i Pontepandy når det trengs, både til lands, til havs og i luften!

Han kjeder seg aldri på jobben. Det alltid er noen i Pontypandy som trenger hjelp. Og alle vet at Brannmann Sam er den beste av alle til å hjelpe til når noen er i knipe!

Når brannalarmen går hopper han opp i sin gule brannbil som heter Jupiter. Han får alltid hjelp av vennene sine når det trengs. Både redningsbåten Titan, fartsfantomet Neptun, Tom med den supre redningsbilen, firehjulingen Mercur og redningshelikopteret Wallaby 1 er alltid klare til innsats.    

Barnebøkene om Brannmann Sam passer alle barn opp til seks år. De minste kan kose seg med enkle pappbøker med magneter og klaffer og bøker med lyder. De litt større barna kan bli med på mane spennende redningshistorier i fine bildebøker, eller kose seg med morsomme aktivitetsbøker hvor de kan løse oppgaver, eller ha det gøy med bøker fulle av klistremerker.