Slipp alle sjørøvere løs - det er vår!
Vi har to boknyheter med Kaptein Sabeltann!

Og ikke gå glipp av Sabeltannsalget. Gjør et kupp på herlige bøker med havets konge!

Skattejakt med Kaptein Sabeltann!

Dette er en annerledes myldrebok med detaljerte og kule illustrasjoner. Den kan brukes både som en let og finn-bok og som en fortellingsbok.

Kaptein Sabeltann er fryktelig sint! Det er en tyv løs i Abra Havn. Nøkkelen til skattkammeret er forsvunnet. Kan du sammen med Kaptein Sabeltann finne tyven og dermed nøkkelen? I jakten på nøkkeltyven blir du med på en rundreise ut på det åpne hav, i skumle kneiper, ned på havets bunn og til uoppdaget land, og du får mange oppgaver å løse underveis.

Kast loss og bli med på skattejakt!

Vet du hvem som er Kaptein Sabeltanns venner og fiender? Her møter du dem! Langemann, Pinky, Pelle og Pysa, Skalken, Benjamin, Grusomme Gabriel, Greven av Gral og mange flere. En flott bok som introduserer de minste til de mest kjente karakterene i Kaptein Sabeltanns spennende verden.

Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann

Havets konge!

Barnebøkene med Kaptein Sabeltann er eventyr om en sjørøverkaptein og mannskapet hans på skuta Den Sorte Dame. De har frydet barn og voksne i flere tiår.

Det første møtet med Kaptein Sabeltann var i en teaterforestilling Dyreparken i Kristiansand i 1990. Etter det har det blitt et helt underholdningsunivers rundt figuren med teateroppsetninger hver sommer, musikk, barnebøker, leker, filmer, TV-serie og en hel sjørøver-by i Dyreparken.

Kaptein Sabeltann kaller seg selv Havets konge. Han truer med å la folk gå planken hvis de ikke følger hans ordre, og det er ingen som tør å si ham imot.

Han bor på vulkanøya Det Usynlige Land som alltid er innhyllet i tåke, det eneste man ser er toppen av vulkanen Abra. Det er nesten ingen som vet om Det Usynlige Land, og enda færre som vet hvordan man kommer seg i land.

Kaptein Sabeltann er stadig ute på tokt med skuta Den Sorte Dame. Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Det er én skatt som er mer ettertraktet enn alle de andre – det er den etter den største sjørøveren som noen gang har levd, nemlig Grusomme Gabriel. Legenden sier at den er gravd ned i Kjuttaviga i Norge, og at Grusomme Gabriels spøkelse vokter den.

Det sies om Kaptein Sabeltann at han ikke er redd for noen ting, men mannskapet hans vet at han er skrekkelig redd for Grusomme Gabriels spøkelse.