I Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame får Pinky være med på sin aller første sjørøvertokt. Om bord på den fryktete skuta, Den Sorte Dame, oppdager Pinky at sjørøverlivet ikke er helt som han hadde forestilt seg. Som minstemann blir han oversett og ledd av. Og oppgavene han blir tildelt, er de aller kjedeligste og slett ikke en ekte sjørøver verdig. Men han er tålmodig og gir ikke opp. Og en dag gjør han noe som imponerer Kaptein Sabeltann, selveste kongen på havet ...

I bildeboken Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn tar Terje Formoe oss med til Kaptein Sabeltanns rike Det usynlige land, til sjørøverskuta Den Sorte Dame, og ikke minst til Kaptein Sabeltanns skumle borg. Boken handler om hvordan guttungen ved navn Pinky blir en ordentlig sjørøver, og får lov til å være med Kaptein Sabeltann ut på tokt.

Sengesett med selveste Kaptein Sabeltann:

Kaptein Sabeltann sengesett

En natt i sjørøverland!

Fargerikt sengesett med stort trykk av populære Kaptein Sabeltann. Dynetrekk og putevar i 100% tettvevet bomull. Mål: 140 x 200 cm/50 x 70 cm. Dyntetrekket har åpning i bunnen og er utstyrt med trykknapper.

Kaptein Sabeltann

Havets konge!

Barnebøkene med Kaptein Sabeltann er eventyr om en sjørøverkaptein og mannskapet hans på skuta Den Sorte Dame. De har frydet barn og voksne i flere tiår.

Kaptein Sabeltann er Kongen på havet. Han holder til i Abra havn i Tjuttaviga. Der bor også Pinky og Sunniva, Langemann og piratene Pelle og Pysa.

Kaptein Sabeltann og mannskapet hans er stadig ute på tokt med skuta Den Sorte Dame. Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Den største av dem alle er Grusomme Gabriels skatt. 

Mange barn har blitt kjent med Kaptein Sabeltanns rike gjennom besøk i Dyreparken i Kristiansand, hvor det hver sommer settes opp flotte teaterforestillinger til glede for store og små! Populariteten har bare økt gjennom kinofilmer, tv og musikk med Kaptein Sabeltann.

Hos oss finner du barnebøker med Kaptein Sabeltann. Både solide pappbøker for de aller minste, aktivitetsbøker, sangbøker og spennende eventyr for de litt større.

Barnebøkene om Kaptein Sabeltann er skrevet av Terje Formoe.