Kaptein Sabeltann

Kinoaktuelle Kaptein Sabeltann | Gjør et KUPP

Ship O'Hoi små sjørøvere!

Skattekartet til Kaptein Sabeltann er forsvunnet om bord på Den Sorte Dame. Bli med på seilas med skuta til Kaptein Sabeltann og let etter skattekartet bak tønner og kurver, under dekk og over dekk - hvor kan det ha blitt av? Kanskje er det du som finner sjørøverkartet til selveste Kaptein Sabeltann? En herlig let- og finn-bok med klaffer.

Kartonert

SYNG MED

Barna synger Kaptein Sabeltann

Barna synger er en serie hvor kjente og kjære barnesanger synges av barnekor. Følgende Sabeltann-sanger er med: Sjørøverne kommer, Pinkys sang, Venner, Langemanns sang, Kongen på Havet, Bysseguttblues, En liten sang til en venn, Bursdagssang, Livet er herlig, Så lenge det seiler skuter, Hver gang en stjerne faller, Å, for et liv! og Jeg kommer alltid tilbake.

Lydbok-CD

Syng med på i alt 16 sanger fra den fantastiske filmen om Kaptein Sabeltann og alle de andre i Kjuttaviga.

Lydbok-CD
Dette albumet inneholder alle sjørøversangene fra oppsetningen til Kaptein Sabeltann Og Havets Hemmelighet i Kristiansand Dyrepark. Inneholder følgende sanger: Den Sorte Mann, Så lenge det seiler skuter, Adieu, Plankesangen, Om hundre år, Havets Hevner, Gal etter deg, Unnskyld, kæpten!, Ana Baroma, Den Evige Seiler og La flagget gå til topps.
Lydbok-CD

Hiv o'hoi! Bli med på tokt!

Kaptein Sabeltann

Havets konge!

Barnebøkene med Kaptein Sabeltann er eventyr om en sjørøverkaptein og mannskapet hans på skuta Den Sorte Dame. De har frydet barn og voksne i flere tiår.

Kaptein Sabeltann er Kongen på havet. Han holder til i Abra havn i Tjuttaviga. Der bor også Pinky og Sunniva, Langemann og piratene Pelle og Pysa.

Kaptein Sabeltann og mannskapet hans er stadig ute på tokt med skuta Den Sorte Dame. Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Den største av dem alle er Grusomme Gabriels skatt. 

Mange barn har blitt kjent med Kaptein Sabeltanns rike gjennom besøk i Dyreparken i Kristiansand, hvor det hver sommer settes opp flotte teaterforestillinger til glede for store og små! Populariteten har bare økt gjennom kinofilmer, tv og musikk med Kaptein Sabeltann.

Hos oss finner du barnebøker med Kaptein Sabeltann. Både solide pappbøker for de aller minste, aktivitetsbøker, sangbøker og spennende eventyr for de litt større.

Barnebøkene om Kaptein Sabeltann er skrevet av Terje Formoe.