Skattejakt med Kaptein Sabeltann!

Dette er en annerledes myldrebok med detaljerte og kule illustrasjoner. Den kan brukes både som en let og finn-bok og som en fortellingsbok.

Kaptein Sabeltann er fryktelig sint! Det er en tyv løs i Abra Havn. Nøkkelen til skattkammeret er forsvunnet. Kan du sammen med Kaptein Sabeltann finne tyven og dermed nøkkelen? I jakten på nøkkeltyven blir du med på en rundreise ut på det åpne hav, i skumle kneiper, ned på havets bunn og til uoppdaget land, og du får mange oppgaver å løse underveis.

Kast loss og bli med på skattejakt!

Vet du hvem som er Kaptein Sabeltanns venner og fiender? Her møter du dem! Langemann, Pinky, Pelle og Pysa, Skalken, Benjamin, Grusomme Gabriel, Greven av Gral og mange flere. En flott bok som introduserer de minste til de mest kjente karakterene i Kaptein Sabeltanns spennende verden.

GAVETIPS | SPAR 120,-

Kaptein Sabeltann sengesett

En natt i sjørøverland!

Fargerikt sengesett med stort trykk av populære Kaptein Sabeltann. Dynetrekk og putevar i 100% tettvevet bomull. Mål: 140 x 200 cm/50 x 70 cm. Dyntetrekket har åpning i bunnen og er utstyrt med trykknapper.

Kaptein Sabeltann

Havets konge!

Barnebøkene med Kaptein Sabeltann er eventyr om en sjørøverkaptein og mannskapet hans på skuta Den Sorte Dame. De har frydet barn og voksne i flere tiår.

Kaptein Sabeltann er Kongen på havet. Han holder til i Abra havn i Tjuttaviga. Der bor også Pinky og Sunniva, Langemann og piratene Pelle og Pysa.

Kaptein Sabeltann og mannskapet hans er stadig ute på tokt med skuta Den Sorte Dame. Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Den største av dem alle er Grusomme Gabriels skatt. 

Mange barn har blitt kjent med Kaptein Sabeltanns rike gjennom besøk i Dyreparken i Kristiansand, hvor det hver sommer settes opp flotte teaterforestillinger til glede for store og små! Populariteten har bare økt gjennom kinofilmer, tv og musikk med Kaptein Sabeltann.

Hos oss finner du barnebøker med Kaptein Sabeltann. Både solide pappbøker for de aller minste, aktivitetsbøker, sangbøker og spennende eventyr for de litt større.

Barnebøkene om Kaptein Sabeltann er skrevet av Terje Formoe.