Tut, tut, Molly!

Tut, tut - her kommer Molly!

Molly er ei lita, nysgjerrig og søt mus som elsker å finne på mye gøy. I denne boka drar hun på nye oppdagelser i sin fine gule bil og møter en rød traktor, et grønt tog, et høytflyvende helikopter og mange andre på sin vei. Løft på klaffer og se hva som skjuler seg under ei sky, bak et vindu, over et tog og mye, mye mer.

Herlige Molly!

Det er gøy å leke og lære med Molly! Bøkene er fargesterke, originale og gøyale for de minste.

Her er hverdagssituasjoner som barn kjenner seg igjen i og bøker å lære av når man trekker i klaffen eller kikker bak lukene.

Verdens mest sjarmerende mus elsker å få nye venner, og hun liker å lære om verden rundt seg! Mollys gode venner er blant annet kyllingen Kjellaug, krokodillen Konrad og elefanten Engebret. De finner på litt av hvert, for som alle vet: Det er mer moro med Molly!

Molly er en liten mus som liker å gjøre de samme tingene som små barn liker å gjøre. De glade og fargerike bildebøkene er proppfulle av nyttig basiskunnskap og gjør det morsomt å lære begreper som tall, farger, former, dyr og mye, mye mer. Mollys hverdagseventyr lærer barna farger, tall, ting som hører sammen og enkle sosiale konvensjoner.

Lucy Cousins er en av verdens mest anerkjente barnebokforfattere, og dette er enkle bøker som hjelper barn å sette ord på omgivelsene rundt seg.

Småbarnas favorittmus er populær over hele verden og også godt kjent fra Youtube. Barnebøkene om Molly Mus er oversatt til 27 språk og er trykket i over 35 millioner eksemplarer!

Lær om farger og frukt med Molly mus!

Molly og vennene hennes har alle hver sin favorittfrukt, fra Kjellaugs oransje appelsiner til Egons grønne pærer og Mollys saftige røde epler. Når alle samles til en piknik, blir det en regnbue av gode smaker! Kjenner du til alle fargene? En fin introduksjon til farger, frukter og Mollys søte lekeverden! 


Tell fra 1-5 med Molly!

En solid pappbok med tallene fra 1-5 for de aller minste barna. Bli med søte Molly Mus og tell favorittdyrene hennes! Her møter du sommerfugler, skilpadder, fisker, snegler og en stripete tiger og lærer samtidig å telle til 5.