Peppa Gris

PEPPA ER POPPIS!

Peppa Pig : Julekalender

Peppa julekalender

Med 24 små bøker kan du oppleve adventstiden sammen med Peppa. Hver dag fortelles en liten morsom førjulshistorie om Peppa, familien Gris og alle vennene deres. Bøkene er i solid papp med 8 fargerike sider og oppheng. Etter 24 dager avsløres hele bakgrunnsbildet. Alle bøkene kan henges på juletreet. Det blir vel fint!

JUL MED PEPPA

Peppa og julenissen

Peppa og julenissen

I barnehagen til Peppa skal de ha juleforestilling. Barna spør julenissen om han vil komme og se på, men dette er den travleste tiden på året for ham! Heldigvis rekker æresgjesten deres akkurat fram i tide, og han har med en fantastisk overraskelse til Peppa og vennene hennes.

OVER 50% RABATT

Flipp-flapp Peppa og Peppa Gris-familien

Lek med Peppa og familien!

Med denne herlige pakken blir det grisemoro med Peppa og familien hennes. Boka er todelt, og nå kan du velge de forskjellige kostymene som Peppa skal ha på seg. Skal hun være en prinsesse? En tiger? Eller en pirat? Snu flappene og oppdag hundre ulike kostymer til Peppa. I tillegg får du en eske med Mamma Gris, Pappa Gris, Peppa Gris og Georg Gris som du kan leke med. Pappa Gris måler ca. 7 cm.

 

 

Favorittgrisen!


Peppa Gris er en av de store favorittene på barne-tv og youtube. Hun gjør typiske ting som barna kjenner seg igjen i fra hverdagen. Klare, fargerike illustrasjoner med enkel tekst som passer perfekt for barn opp til fem år.

FAVORITT

Verdens gladeste gris!

Peppa Gris

Herlige Peppa Gris (Peppa Pig) er en rampete, søt liten gris som ikke er så ulik oss mennesker i hva hun gjør og ikke gjør.. Hun bor sammen med lillebror George, Mamma Gris og Pappa Gris. Hun har mange venner i dyreverdenen, som også gjør mye av det samme som vi mennesker gjør.

Peppas favorittaktiviteter er å spille spill, kle seg ut, hoppe i sølepytter og å være ute. Hennes eventyr ender alltid lykkelig med høylytte grynt av latter.

Peppa Gris er en av de store favorittene på barne-tv og Youtube. Hun gjør typiske ting som barna kjenner seg igjen i fra hverdagen. Klare, fargerike illustrasjoner med enkel tekst som passer perfekt for barn opp til fem år.

Barnebøkene om Peppa Gris finnes som pappbøker, klaffebøker, bøker med lyd og fargeleggings- og aktivitetsbøker.

Peppa gris