Ny bok i september!

Pulverheksa og valpen

Moderne klassiker
En dag finner Pulverheksa en våt og frossen valp utenfor døren. Hun tar den med inn og vasker og gir den mat. Men det er ikke bare lett for Hokus og Pokus, som er vant til å være kjæledeggene til heksa. Bryr hun seg om dem lenger? Det viser seg at Pulverheksa har stort nok hjerte til å romme alle. Til slutt finner de ut at valpen tilhører Skattesnusk og gjenforeningen feires med en skikkelig fest!

Pulverheksa er blitt en moderne klassiker. Hun er godt kjent for alle barn i alderen 3 til 8 år. Her er en ny og hjertevarm historie fra Pulverskogen.

Hipp hurra for Pulverheksa!

Pulverheksa har bursdag

Pulverheksa har bursdag, og det på selveste sankthansaften. Det blir sankthansbål og bursdagsfest som alle i Pulverskogen er invitert til. Men har alle gjestene husket å ha med gave? Og må en gave være en ting?

Pulverheksa er 20 år i år!

Norsk suksess

«Vi skal ikke dra noen steder,» sier Pulverheksa. «Hva?» Alle ser forbauset på Pulverheksa. «Vi skal ha ferie her,» sier hun. «Akkurat her.»

[…] Så blir det sommerferie for alle i Pulverskogen.

«For en deilig ferie,» sukker Hokus. «Beste ferien i hele verden,» sier Pokus. «Skikkelig drømmeferie!»

(Fra Pulverheksa på ferie)

 

Den første boka om Pulverheksa skreven av Ingunn Aamodt ble utgitt i 1998.

Serien er blitt en stor suksess blant norske barn og Riksteateret setter opp teaterstykket om Pulverheksa og Julenissen hvert år til glede for store og små.