HIPP HURRA FOR PULVERHEKSA

Pulverheksa har bursdag

Pulverheksa har bursdag, og det på selveste sankthansaften. Det blir sankthansbål og bursdagsfest som alle i Pulverskogen er invitert til.
Men har alle gjestene husket å ha med gave? Og må en gave være en ting?

Pulverheksa på ferie

Etter en lang vinter er det endelig blitt sommer i Pulverskogen. Sola skinner. Suppegjøken galer, og Politimannen slipper Tyven ut av fengsel, for nå vil han ha ferie. Alle trenger ferie en gang iblant, sier Pulverheksa. Og hva de alle sammen skal gjøre i ferien, ja det kan du lese om i denne gøyale boka!
Bøkene om Pulverheksa er solgt i mer enn 220 000 eksemplarer og sett av mer enn 100 000 barn på teater. I Pulverheksa kler seg ut er det mye gøy som skjer da Pulverheksa finner en rar kiste utenfor døra si. Kista er full av de merkeligst klær og kostymer. – La oss kle oss ut, sier Pulverheksa. Og så gjør de det.

Pulverheksa er 20 år i år!

Norsk suksess

«Vi skal ikke dra noen steder,» sier Pulverheksa. «Hva?» Alle ser forbauset på Pulverheksa. «Vi skal ha ferie her,» sier hun. «Akkurat her.»

[…] Så blir det sommerferie for alle i Pulverskogen.

«For en deilig ferie,» sukker Hokus. «Beste ferien i hele verden,» sier Pokus. «Skikkelig drømmeferie!»

(Fra Pulverheksa på ferie)

 

Den første boka om Pulverheksa skreven av Ingunn Aamodt ble utgitt i 1998.

Serien er blitt en stor suksess blant norske barn og Riksteateret setter opp teaterstykket om Pulverheksa og Julenissen hvert år til glede for store og små.