Tror du at du vet hva magi er? Tro om igjen! Magisteriet venter…

Magisteriet i Barnas Egen Bokverden. Bli med inn i magiens underverden - på en reise som får hjertet ditt til å stoppe, hodet til å koke og pulsen til å banke i årene.
Bli med inn i magiens underverden - på en reise som får hjertet ditt til å stoppe, hodet til å koke og pulsen til å banke i årene.


De aller fleste tolvåringer ville gjort hva som helst for å bestå Jernprøven. Men ikke Callum Hunt. Han vil stryke!

Serien om Magisteriet, og den første boka i serien, Jernprøven, minner litt om historien du kjenner fra Harry Potter. Det handler om en ung gutt som ikke egentlig vet hvem han er. Mot sin vilje må Callum Hunt begynne på trollmannsskolen Magisteriet.

Likhetene til tross: Callum Hunt er ikke Harry Potter. Historien om tolvåringen som gjør alt han kan for å stryke på opptaksprøven til Magisteriet er en helt egen historie. Hele livet har faren advart ham mot magi. Call lykkes ikke med å stryke, så han må mot sin egen (og farens) vilje flytte inn i fjellet for å gjennomføre trollmannsutdanningen.

 

Call har en forferdelig hemmelighet får vi vite i bok 2, Kobberhansken. Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magus, en kaosmagiker – og morder.

Under magusenes beskyttelse i bok 3, Bronsenøkkelen, kan Call få brukt dette skoleåret til å lære seg ting og havne i alminnelig, morsomt skoleelev-bråk istedenfor sånt bråk som kan føre til verdens undergang.

I bok 4, Sølvmasken, har Constantine Madde gjort seg selv udødelig og har tatt bolig i Callums kropp. Hva er det egentlig Constantine holder på med, og hvordan har han klart å bli udødelig?

I den monumentale avslutningen i bok 5, Gulltårnet , er Callum drevet til randen av utslettelse. Magi kan både frelse og fordømme, skape og ødelegge!

Magisteriet former en helt egen verden – bare så vidt litt på siden av vår, med egne regler, figurer og forbindelser. Bli med inn i en helt egen fantasyverden!
 

Flere herlige bokserier finner du her

AVSLUTNINGEN ER HER!

Gulltårnet

Callum Hunt har vært helt og fredløs, en god kraft og et ondt tegn. Selv om dørene på skolen alltid har stått åpne for ham, har han aldri følt seg helt velkommen. Tvert imot har han merket andres motvilje... og frykt.

Nå tar han fatt på det siste året på Magisteriet og han er mer usikker enn noen gang på hvor han står. Med ett spesielt unntak har han støtt fra seg de fleste av vennene sine. Og Call er fortsatt hjemsøkt av et hemmelig mørke. Ikke nok med det - den største utfordringen han noen gang kommer til å møte, er rett rundt hjørnet...