barnesanger

Barnesanger, rim og regler

Barnas første lekeplass er på fanget! Et perfekt sted å synge sanger og lese rim og regler som hjelper barn fra de er bitte små å lytte til rytmen og lydene i ordene du leser eller synger. Det er lekent, lærerikt og gøy, samtidig som det inviterer til den viktige kosestunden på fanget.

Barnesanger, rim og regler - en god investering i barnas fremtid!

Barnebøker med sanger, rim og regler stimulerer til musikalitet, fysisk utfoldelse, sanser, språk, nysgjerrighet og hukommelse.

 Og hvem husker vel ikke med glede de første vuggesangene Når Trollmor har lagt sine 11 små troll, Byssan lull, Lille Petter Edderkopp og Bæ, bæ, lille lam. For ikke å glemme de gøyale bøkene på rim som ABC for barske barn og Bokstavene i rim og regler. Her kryr det av fantastiske illustrasjoner og myldrebilder som barna kan utforske og lære av.

Gode relasjoner og samspill mellom barn og voksne fremmer motivasjon til læring. Og man kan aldri begynne for tidlig med å stimulere barnas fantasi og språk gjennom gode og lekne bøker. Bøker som gir næring til kreativitet og læring gjennom bevegelse, rytmer og gjentagelser.