Magasinet nr. 2 /2020

Opptil 75% rabatt til deg som er medlem!

I vår store salgskatalog får du de beste tilbudene og de laveste prisene fra alle våre bokklubber!

 

Prisene varer til 6.mai 2020

Opptil 75% medlemsrabatt!

PAKKEKUPP | SPAR 180,-

Naturligvis og frukt- og grøntposer

Lev naturlig og litt grønnere

Ønsker du å leve litt grønnere, men trenger motivasjon for å komme i gang?

Hanne Cecilia Aass viser i boka Naturligvis at det ikke bare er overkommelig, men moro å gjøre en innsats for miljøet! Du kan dyrke friske grønnsaker og urter i hagen og på balkongen, sanke ville vekster og lage deilige matretter og kosmetikk uten giftstoffer. Du kan også hjelpe dyr i nærmiljøet ved å bygge insekthotell, fuglekasser og flaggermushus. Gled deg over å dyrke selv, høste av naturens skatter, bli kjent med nye smaker og oppleve magiske møter med ville dyr!

I tillegg får du disse smarte gjenbrukbare bomullsnettene til å handle frukt og grønnsaker i på butikken – så unngår du plastposer. De måler 27 x 27 cm, 32 x 38 cm og 14 x 15 cm, og er veldig fleksible.

 

 

Votter og sokker fra hele Norge

Nina Granlund Sæthers gave til deg som liker norske tradisjoner. Her er det mønstre og oppskrifter fra hele landet.

Nina Granlund Sæther tar oss med på reise gjennom Norges land og strikketradisjoner. I boka Sokker fra hele Norge,finner du sokker fra alle landets fylker - i alt 41 oppskrifter på sokker til både dame, herre og barn, med store, tydelige diagrammer og vakre bilder. I boka Votter finner du votter fra alle landets nitten fylker. Boka er et godt utgangspunkt for å bli kjent med teknikker og tradisjoner. Over 40 oppskrifter med tydelige diagrammer.

 

Fargeleggingspakke

Det er noe beroligende og avslappende med å arbeide fokusert og skape noe fargerikt og vakkert. Gi uttrykk for din egen kreativitet gjennom å fargelegge de spennende mønstrene og tegningene i disse bøkene.

Ikke sett noen krav til deg selv, la lysten og fargegleden styre dine blyanter eller penner

MOTSTANDSMARTYREN

Dødsspillet. En biografi om Gregers Gram

Gregers Gram ble den store motstandsmartyren da det viste seg at møtet på Olaf Ryes plass var en felle satt opp av Gestapo. Han hadde da deltatt i seks sabotasjeaksjoner med blant annet Max Manus. Arbeidet var en enorm belastning, og mye tyder på at han hadde slått fra seg tanken om å overleve krigen. Denne første biografien om Gregers Gram fyller store hull i vår viten om okkupasjonstiden.

Innbundet