Magasinet nr. 5 /2019

Opptil 75% rabatt til deg som er medlem!

I magasinet får du de beste tilbudene og de laveste prisene fra alle våre bokklubber!

Bla i Magasinet her

 

Minner om at bonusprogrammet nå er avsluttet.

Gjelder til 25. oktober

Til barna

Mat og drikke

2 bestselgende bøker om bær og frukt, og alt det gode du kan lage av frukt, ville bær og hagebær!

Ut på bærtur får du en grundig beskrivelse og store bilder av alle våre vanligste skogsbær og andre ville bær, samt de vanligste bærtypene vi dyrker i hagen. Boka tar for seg konserveringsmetoder og har oppskrifter på syltetøy og saft, kaker og desserter - og alt mulig annet godt vi kan lage av bær!

Mormors frukt og bær  lærer du å bruke epler, plommer, pærer, blåbær og bringebær i kaker, desserter, syltetøy, kompotter, fruktgrøter, mos og mye mer. I tillegg litt praktisk om råvarene og alt som skal til for å nyte det ferdige resultatet!

Hjem, hage og fritid

Arne & Carlos gir deg 30 oppskrifter og ideer til gode, tovede, hjemmelagede tøfler i fantastiske design. Utvalget av design er variert, enten du liker det tradisjonelle uttrykket, eller om du har lyst på tøfler i friske farger dekorert med perler. Oppskrifter og modeller er både til barn og voksne.

Tove Fevangs beste hekle- og hakkeoppskrifter samlet i èn bok! Du finner både små og store prosjekter i ulik vanskelighetsgrad, som lekre skjerf, nydelige tepper, puter og pledd til barn og voksne. Grytekluter og dekkebrikker i ulike mønstringer og teknikker. Boka er gjennomillustrert med gode beskrivelser og trinn for trinn-bilder.

Du får også et praktisk heklenålsett med 9 forskjellige heklenåler i størrelsene 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5 og 6.0. I tillegg får du maskeholder og målebånd. Levert i mørkeblå glidelåsmappe.

Fakta, dokumenter og historie

Skjønnlitteratur

Sjel, kropp og sinn