NYHET OG BESTSELGER

Snøsøsteren

Fantastisk julefortelling i 24 deler som passer for juleelskere i alle aldre!

Denne nydelige adventsboka tryller frem den magiske stemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H.C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall. Bak denne vakre boka står suksessforfatteren Maja Lunde og illustratør Lisa Aisato.

Det er snart julaften, som også er Julians bursdag. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer fra peisen.

Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde, og Julian teker at julen rett og slett er avlyst.

Så en dag møter Julian den livsglade Hedvig. Hun minner ham på hvor fin julen kan være, og han begynner å tro at det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

Snart er det jul! Her finner du 84 fantastiske og superenkle ting du kan lage til jul.

De aller fleste elsker julen og alt den bringer med seg av pynt, gaver, god mat og masse kos. For ikke å snakke om å gjøre i stand til jul. Invitere venner på juleverksted, sitte sammen og lage enkle ting.

Det trenger ikke å koste så mye å lage julepynt og julehygge. Bruk kreativiteten din og varier materialer og farger, da skaper du ditt eget som ingen har maken til. Du får også oppskrifter på julegodt som kakevafler, pepperkakedeig, karameller og mye mer.

Fantastisk julepakke, to bøker kun 99,- Få jule-CD GRATIS med på kjøpet!

I den koselige julesangboka, får du teksten til 18 av de beste og mest populære julesangene våre. Mens du venter på jul, kan du kose deg med den supre aktivitetsboka som inneholder mer enn 90 klistremerker og gøyale juleoppgaver som finn feil, fargelegg, finn nissens sledetur, kle på nissen, Nordpolens labyrint, gøy på nisseverkstedet og mye, mye mer

Dobbeltpeprede pepperkaker!

Her får du den supre bakeboka til Bakermester Harepus. Den er full av deilige oppskrifter på blant annet Bjørnemors honningkaker, Stabbursmusas fylte horn, Bamsefars fødselsdagskake, wienerbrød, Elgens grønnsakspai og selvfølgelig både vanlige og dobbeltpeprede pepperkaker. Sammen med boka får du tårnet til Tobias som pepperkakeform. Dekorer det med melis og non-stop eller hva du vil.

Vi gleder oss til jul!