Gubben og katten - Da katten Findus var liten (Innbundet)

Serie: Gubben og katten 

Forfatter:

Anne Einan (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 32
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: När Findus var liten och försvann
Oversatt av: Einan, Anne
Serie: Gubben og katten
ISBN/EAN: 9788251773942
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 8
Omtale Gubben og katten - Da katten Findus var liten

Nytt opplag!

Gubben Pettersen bor på landet i et lite hus med hage, vedskjul, snekkerbu og et hønsehus med noen høner. Gubben har det nesten så bra som en gubbe kan forlange, men noen ganger kjenner han seg ensom. En dag kommer naboen med en pappeske. "Findus Grønne Erter" står det på esken.

Men grønne erter er det ikke - det er en bitte liten kattunge! Og fra denne dagen blir det liv og røre i huset! Men en morgen er Findus borte ...

Til toppen

Andre utgaver

Gubben og katten - Da katten Findus var liten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av Sven Nordqvist:

Om forfatter Sven Nordqvist

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilancer med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med "Agaton Öman och alfabetet". Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok "Pannkakstårtan".
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.

Til toppen

Bøker i serien