Hjernesterk junior (Innbundet)

Smartere - Gladere - Sterkere

Forfatter:

og

Ingrid Greaker Myhren (Oversetter)

Hjernesterk junior er junior utgave av den internasjonale bestselgeren Hjernesterk

Merkelig nok kan det virke som hjernen er den delen av kroppen som styrkes aller mest av at vi rører på oss. Forskning viser at hjernen påvirkes mye mer av bevegelse og mosjon enn hukommelsestrening som sudoku og kryssord

Så sett i gang, tipsene får du i denne boka. Innholdet er forankret i forskning og har et veldig aktuelt budskap

 

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hjärnstark junior
Oversatt av: Myhren, Ingrid Greaker
ISBN/EAN: 9788202716141
Alder: 9 - 12
Omtale Hjernesterk junior

Få bedre hukommelse, bli smartere og mer kreativ - Hjernesterk Junior hjelper deg!

Har du lyst til å bli litt bedre? Til å spille dataspill eller konsentrere deg? Du kan bli gladere, få bedre hukommelse og større selvtillit bare du beveger på deg. Det høres nesten for godt ut til å være sant. Men det er det som er budskapet i Hjernesterk junior. Boka er lettlest og stappfull av konkrete tips til hvordan du kan bevege deg mer. Og det er ikke dumt etter at mange av oss, spesielt det siste året, har sittet mye foran en skjerm.

Merkelig nok kan det virke som hjernen er den delen av kroppen som styrkes aller mest av at vi rører på oss. I tillegg blir du penere og sterkere, og du vil antakelig sove bedre. Men det viktigste er det som skjer inne i hodet ditt. For når du beveger kroppen, forandres mange ting i hjernen. Høres det rart ut? Den som vil bli sterkere i armene, trener jo armene, ikke beina. Det samme burde gjelde for hjernen, men sånn er det ikke. Forskning viser at hjernen påvirkes mye mer (på en bra måte) av bevegelse og mosjon enn hukommelsestrening, sudoku eller kryssord. Så sett i gang, tipsene får du i denne boka.

Til toppen

Andre utgaver

Hjernesterk junior
Bokmål Ebok 2021
Hjernesterk junior
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Anders Hansen og Mats Wänblad: