Hvordan begynner man på skolen? (Innbundet)

Serie: Hvordan-serien 2

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 72
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202658717
Alder: 3 - 6
Omtale Hvordan begynner man på skolen?

Å begynne på skolen

Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene?

I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse.

Anna Fiske høstet strålende anmeldelser for Hvordan lager man en baby?, og i denne beslektede boka gjør hun det hun kan aller best: snakker til barna på barnas premisser.

Et must for alle førskolebarn!

Til toppen

Gir skoleglede for førskolebarn [...] Dette er en raus bok. Varm. Midt i blinken, vil jeg si, for den som snart skal begynne på skolen.
Anne Cathrine Straume, NRK

Andre utgaver

Hvordan begynner man på skolen?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Anna Fiske:

Om forfatter Anna Fiske

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Til toppen

Bøker i serien