Kaptein Nero (Innbundet)

Serie: Samson & Roberto 4

Forfatter:

Per Dybvig (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 120
Illustratør: Dybvig, Per
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Samson & Roberto
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202420673
Kategori: Kjærlighet og vennskap og Eventyr
Alder: 5 - 10
Omtale Kaptein Nero

De tre første bøkene om Samson og Roberto er elsket av både små og store lesere. Den smarte katten, Roberto, og den snille hunden, Samson, som arvet Fjordgløtt pensjonat, lever et fredelig liv på pensjonatet sammen med piccologrevlingen Greta. Alt-mulig-oteren Olli kommer innom når noe trenger å repareres. En av gjestene, gåsen enkefru Gåthaug er nervøs og depressiv. Hun tror at verdens ende er nær.

Etter hvert viser det seg at det skjer merkelige og skremmende ting ute på havet. Flere har sett et digert, lysende, øye og da fyrvokteren Fredrik, en kraftig og vettskremt saubukk, kommer roende i vill fart, forstår alle at noe er galt. En liten ekspedisjon, som foruten Samson og Roberto, består av storken von Struts og avisrotta Benny bestemmer seg for å finne ut hva det er som skremmer så mange. Dette fører dem ut i livsfarlige situasjoner, store overraskelser og uventede hendelser.

Boka er spennende som en James Bond film og kommer garantert til å glede alle gamle og nye Samson og Roberto-fans. Boka er rikt illustrert av Per Dybvig.

Til toppen

Gjennom hele boka kan vi glede oss over Per Dybvigs elleville tegninger som levendegjør historien

Frid Feyling , VG

Andre utgaver

Kaptein Nero
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Ingvar Ambjørnsen:

Bøker i serien