Laura Dean driver og dumper meg (Heftet)

Forfatter:

Rosemary Valero-O'Connell (Illustratør) Anne Audhild Solberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 304
Illustratør: Valero-O'Connell, Rosemary
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Laura Dean Keeps Breaking Up With Me
Oversatt av: Solberg, Anne Audhild
ISBN/EAN: 9788202623197
Alder: 14 - 18
Omtale Laura Dean driver og dumper meg

«en varm bragd om ungdomstid og farlig kjærlighet» - Serienett.no

«queer-romantikk av beste merke» - Empirix

Frederica «Freddy» Riley er 17 år og sammen med skolens mest populære jente. Laura Dean er sjarmerende, selvsikker og sykt søt. Det er bare ett problem: Hun er også en ganske dårlig kjæreste.

Da Freddy blir dumpet for tredje gang, tar bestevenninnen Doodle henne med til et mystisk medium som råder henne til å gjøre det slutt med Laura Dean. Men hvordan gjør du det slutt med noen du fremdeles er forelsket i, og som alltid kommer tilbake? Etter hvert som forholdet til Laura Dean spinner ut av kontroll, mister Freddy både seg selv og vennene av syne, inkludert Doodle, som trenger henne mer enn noen gang. Heldigvis finnes det håp, i form av uventede vennskap og kjærlighetsspalten til Anna Vice.

En nydelig og klok fortelling om å være ung og forelsket. Det finnes mange måter å være sammen på. Spørsmålet er hva som er riktig for deg.

Laura Dean driver og dumper meg mottok The Harvey Award 2019 for beste bok i kategorien YA.

Les også: Mariko Tamakis Den sommeren (2017) som ble kritikerrost i både internasjonal og norsk presse. «Dette er ikke noen 'ungdomsroman', men en sterk opplevelse for lesere som både er eller har vært tenåringer.» - Øyvind Holen, D2, Dagens Næringsliv

Til toppen

Flere bøker av Mariko Tamaki: