Mamma for første gang (Heftet)

Forfatter:

Herdis Maria Siegert (Illustratør)

Den dagen du blir mamma for første gang, blir livet ditt aldri mer det samme.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 310
Illustratør: Siegert, Herdis Maria
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205430068
Kategori: Barns utvikling
Omtale Mamma for første gang

Nytt liv

Dagene på klinikken er ofte få og hektiske. Du skal bli kjent med barnet ditt. Du skal få med deg barselgymnastikk, jordmorsamtale, ammeveiledning og barnelegeundersøkelse. Før du vet ordet av det er du hjemme igjen. Det er ikke det minste rart om du, midt oppe i all gleden, kjenner deg usikker og gjerne skulle hatt noen å spørre til råds.

Da er det godt å ha Mamma for første gang som er en bok om lykke, under og naturens kløkt. Det er også en bok til hjelp i den tiden som for mange er den tøffeste de har opplevd. Den har svar på alt du lurer på og gir deg den trygge kunnskapen du trenger for å gi deg og ditt nyfødte barn en perfekt start på livet.

Temaer i boken:

* Fra livmor til morsbryst - nyfødt og målrettet * Tenk deg i barnets sted * Starten på ammingen - som en andunge i vannet * Pappa i barseltiden * Barnestell * Barnets utvikling * Hvorfor skriker barnet * De slitsomme nettene * Hva med kroppen min? Trim - sex - prevensjon * Sykdom og alvorlige plager hos barnet * Nå blir alt bare bedre og bedre!

Til toppen

Andre utgaver

Mamma for første gang
Bokmål Ebok 2015
Mamma for første gang
Bokmål Heftet 2016
Mamma for første gang
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008

Flere bøker av Gro Nylander:

Om forfatter Gro Nylander

Gro Nylander, dr. med., er godt kjent som fødselslege og ammeekspert. Hun arbeider som overlege ved Kvinneklinikken. I bøkene bruker hun av sin rike erfaring og henter det beste fra moderne forskning for å hjelpe leseren med livet sammen med det nyfødte barnet.
Hun hadde ansvaret for den prisbelønte ammevideoen "Bryst er best".

Til toppen